Trøst midt i skade-nedtur: Wozniacki nomineret til stor pris

Du kan være med til at sikre Caroline Wozniacki prisen som månedens spiller på WTA-touren - selv har hun planlagt sin først turnering i 2018

TV: Sådan lød det, da vi i januar talte med eksperter om Caroline Wozniackis muligheder i 2017

Se også: Knust Caroline siger undskyld til sine fans

Caroline Wozniacki trak sig tidligere på torsdagen fra WTA-turneringen i Hong Kong med en skadet albue før kampen mod Lizette Cabrera.

Fredag kan danskeren muligvis se frem til en positiv nyhed. I hvert fald melder WTA-tour'en, at danskeren er blandt de tre nominerede spillere til månedens spiller i september - den såkaldte WTA Player of the Month-pris.

- Den tidligere verdensetter har vundet mindst én titel hvert eneste år siden 2008, og hun holdt stimen i live, da hun forsvarede sin titel i Tokyo, lyder det i indstillingen af danskeren.

- Danskeren kom to gange tilbage efter at have været bagud med et sæt og slog så Shelby Rogers og Dominika Cibulkova for senere at vinde trofæet efter sejre over den nuværende verdensetter Garbine Muguruza samt Anastasia Pavlyuchenkova, lyder det.

- Wozniacki vandt ikke bare sin titel nummer 26 i karrieren, men sejren hjaælp også med at sikre hendes femte deltagelse i den kommende sæsonfinale, lyder det.

Udover Wozniacki er rumænske Simona Halep og franske Caroline Garcia nomineret. Det er læserne, der bestemmer, hvem der skal vinde titlen som månedens spiller, og der kan stemmes frem til midnat mellem i dag og fredag, og så offentliggøres vinderen i løbet af fredagen.

STEM PÅ CAROLINE (eller en af de to andre) INDEN 12. OKTOBER 23.59 LIGE HER

TIDLIGERE VINDERE I 2017
Januar: Serena Williams
Februar: Elina Svitolina
Marts: Elena Vesnina
April: Laura Siegemund
Maj: Simona Halep
Juni: Garbine Muguruza
Juli: Madison Keys
August: Sloane Stephens
September: ?

Caroline Wozniacki kan fredag vinde stor pris. Foto: AP
Caroline Wozniacki kan fredag vinde stor pris. Foto: AP
 

WTA-finale-turneringen spilles fra 22.29- oktober i Singapore som afslutningen på årets turnering, men allerede nu har Wozniacki planlagt starten på 2018-sæsonen.

Hun indleder det nye år med at spille ASB Classic i Auckland fra 1-6. januar.

- Jeg ønsker virkelig at komme tilbage. Jeg føler, at jeg har spillet rigtig godt i New Zealand, hvor jeg var været i semifinalen og finalen. Jeg ønsker at komme tilbage for vinder-trofæet næste år, siger Wozniacki til turneringens hjemmeside.

- Det er sådan et specielt sted at spille. Det er et af de bedste steder på touren. Tilskuerne er altid så mange og støttende fra dag et, og det ser man ikke i mange turneringer, siger Wozniacki.

Og folkene bag turneringen er glade for at kunne byde Caroline Wozniacki velkommen.

- Vi har et godt forhold til Caroline, og vi troede altid på, at vi ville få hende at se igen. Vi aftalte det sidste år, at hun ville komme tilbage, og vi er glade for, at det nu også sker. Hun har været god for os hvert eneste år, hun har været her, og jeg synes, at hun fortjener endnu et forsøg på at vinde titlen, siger turneringsdirektør Karl Budge.

Fredag kom det på plads, at den sidste deltager i WTA-afslutningen i Singapore bliver franske Caroline Garcia. Dermed er feltet komplet.

WTA-AFSLUTNINGEN I SINGAPORE
Garbine Muguruza, Spanien
Simona Halep, Rumænien
Karolina Pliskova, Tjekkiet
Elina Svitolina, Ukraine
Venus Williams, USA
Caroline Wozniacki, Danmark
Jelana Ostapenko, Letland
Caroline Garcia, Frankrig

Derfor sagde Caroline ja til bikini-billeder:

David Lee vil ikke blande sig i, hvor lang Caroline Wozniackis karriere bliver, og han ved, hvornår han skal lade hende være i fred. Privatfoto Sport og Spil Carolines forelskede kæreste: Hun skinner som menneske

Caroline Wozniacki inviterer en tur ind bag kulissen i det omrejsende tenniscirkus, hvor bolde ikke bare er bolde. Foto: AP Sport og Spil Caroline afslører: Sådan foregår det i omklædningsrummet

Se også: Har smidt tøjet med Wozniacki: Før skammede jeg mig over min krop

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen