Turnering bekræfter: Wozniacki fortsætter

Caroline Wozniacki indleder 2020-sæsonen i newzealandske Auckland, hvor hun stiller op i ASB Classic

Den danske tennis darling er snart på banen igen. Foto: Roger Parker/INTERNATIONAL SPORTS FOTOS LTD
Den danske tennis darling er snart på banen igen. Foto: Roger Parker/INTERNATIONAL SPORTS FOTOS LTD

Caroline Wozniacki starter 2020 i Auckland.

Den danske tennisstjerne stiller således til start i WTA-turneringen ASB Classic, der spilles fra 6. til 12. januar i den newzealandske storby.

Det bekræfter turneringen på sin hjemmeside.

I slutningen af oktober oplyste Caroline Wozniackis bror, Patrik Wozniacki, at Caroline Wozniacki ville stille op i turneringen, men det er altså først nu, at tennisstjernens deltagelse er blevet bekræftet.

Det er ikke første gang, at Caroline Wozniacki indleder sæsonen med at spille i ASB Classic. Det gjorde hun blandt andet også i år, hvor det blev til et nederlag i anden runde til den dengang lavt rangerede Bianca Andreescu, der i starten af september vandt grand slam-turneringen US Open.

Wozniacki kan ende med igen at møde Andreescu i Auckland. Canadieren har nemlig også meldt sin ankomst. Det samme har blandt andre Serena Williams og Julia Görges, der vandt turneringen i både 2018 og 2019.

Caroline Wozniacki indtager 37.-pladsen på verdensranglisten efter et sløjt 2019.

Caroline Wozniacki er klar til at forsøge at vinde Australia Open igen ifølge et australsk medie. Foto: Roger Parker/Ritzau Scanpix Tennis Fejer alle rygter af bordet


Lionel Messi og kollegaerne i spansk fodbold kan efter nytår opleves på TV 2's nyopstartede sportskanal - og TV2 Play. Foto: Javier Barbancho/Reuters/Ritzau Scanpix Spansk fodbold TV2 køber rettigheder: Får Ronaldo og Messi på plakaten

72 kommentarer
Vis kommentarer