TV: Beckham gør Wozniackis bøddel forfjamsket

David Beckham har fået mange kvinder til rødme gennem årene, og nu kan han tilføje tennis-kometen Victoria Azarenka til den alenlange liste

Følg Tennis

Victoria Azarenka er for alvor tilbage mod topformen.

Hviderusseren har været skadesplaget i store dele af 2014, men de seneste måneder er hun igen trådt ind på tennis-scenen og vist sin klasse.

Først sendte hun Caroline Wozniacki ud af anden runde i Australian Open, og i denne uge er hun at finde i finalen i Qatar Open, hvor hun på sin vej har slået Venus Williams - og Caroline Wozniacki endnu engang.

I forbindelse med Azarenkas semifinalesejr over Venus Williams på 6-2,2-6,6-4 blev hviderusseren efter opgøret interviewet på banen.

Stor nedtur: Wozniacki færdig i Australien

Intervieweren spurgte selvfølgelig ind til hendes store sejr og seneste succesfulde periode efter de mange skader, men pludseligt fik Azarenka også at vide, at der var en kendis blandt de mange tilskuere: David Beckham!

Den 25-årige tennispige så noget overrasket ud efter den besked og fik lidt nervøst fremstammet:

- Du får mig til at rødme. Men jeg prøvede at vise nogle af mine fodbold-færdigheder lige før, og jeg håber, du lagde mærke til det, sagde en storsmilende Azarenka til Beckham, der sad i VIP Loungen på banen.

Sex-symbolet Beckham kvitterede med et sødt smil til Azarenkas udtalelse, og englænderen så også selv lidt forlegen ud ved situationen.

TV: Wozniacki i groteske scener: I don't give a s***

Azarenkas kinder blussede også op i kvartfinale-opgøret mod Caroline Wozniack i turneringen tidligere i denne uge - men det var der en helt anden grund til.

Hviderusserne kom helt op i det røde felt, efter Caroline Wozniackis andenserv blev dømt inde, hvilket tv-billederne klart viste, at den ikke var. Danskeren var dog også rasende over episoden, som udviklede sig til at blive en længere diskussionsklub mellem tennispigerne, dommeren og overdommeren.

Gense situationen lige her:

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.