TV: Caroline sendt ud af teenager

Wozniacki alt for passiv mod fremstormende Belinda Bencic, som lige er fyldt 18 år og glad tog imod initiativet

Wozniacki fik klø af den unge, stærke schweizer (Foto: SNTV)

Caroline Wozniacki er sensationelt ude af Indian Wells i tredje runde efter et nederlag på 4-6, 4-6 til Belinda Bencic fra Schweiz.

Hun fyldte bare 18 år forleden og gav sig selv en forsinket fødselsdagsgave med den første sejr over en Top 5-spiller.

Se også: Legende: Caroline slår ikke Serena uden en 'killerserv'

Danskeren formåede aldrig at erobre styringen i kampen. Hun var alt for passiv og gav alt for meget initiativ til sin unge modstander, som aldrig på noget tidspunkt blev nervøs men tværtimod takkede for muligheden og slog den ene smukke vinder efter den anden.

Desuden servede Caroline Wozniacki meget skidt. Kun godt hver anden førsteserv kom i spil, og der var sjældent meget guf i andenserven. Desuden lavede danskeren hele 8 dobbeltfejl undervejs mod fem esser. 21-20 hed vinderstatistikken med Bencic nævnt først, og antallet af uprovokerede fejl talte et lige så tydeligt sprog med 25-39. Det sidste er et helt uhørt tal for den normalt så solide verdens-femmer, der undervejs så både rådvild og let opgivende ud.

Caroline Wozniacki tilspilllede sig kun to breakbolde i hele kampen og udnyttede den ene midt i første sæt, mens hun tre gange blev brudt, to af gangene til 5-4 i begge sæt.

Det var de to spilleres andet møde. Det første vandt danskeren i sommer i Istanbul med - 6-0, 6-0.

Wozniacki fik klø af den unge, stærke schweizer (Foto: SNTV)
Belinda Bencic var forståeligt glad efter sejren. (Video: SNTV)

Belinda Bencic, der ved US Open i august slog både Jelena Jankovic og Angelique Kerber ud, bliver kaldt den nye Martina Hingis og trænes faktisk under tiden af idolets mor. Hun er givetvis en kommende topspiller og allerede nu oppe som verdens nummer 37 med pil opad.

Caroline Wozniacki klarede sig dermed en runde ringere end sidste år i Indian Wells, hvor hun har været i finalen tre gange og vundet i 2011. Hun har nu kun Miami Open til at rette op på tingene, før hardcourtsæsonen slutter.

Se også: Wozniacki kæmpede hårdt mod verdens nummer 130

Derefter glider hun ud på gruset.

Se også: Caroline hylder veninden: Fantastisk at Serena er tilbage

52 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere