TV: Her stjæler tennis-talent fokus: Truer med Wimbledon-strejke

Nick Kyrgios nægter at spille videre efter en kendelse, som han bestemt ikke er enig. Men det var ikke den eneste gang har stjal fokus i sin førsterundekamp

Nick Kyrgios var godt oppe at køre i tredje sæt. (Foto: AP)
Nick Kyrgios var godt oppe at køre i tredje sæt. (Foto: AP)

Se klippet øverst i artiklen

Det 20-årige australske stortalent Nick Kyrgios stjal al opmærksomheden i sin førsterunde-kamp mod argentinske Diego Schwartzman.

Selv om han vandt stensikkert i tre sæt, var det dog ikke det, som tennis-fans talte om efter kampen.

Han havde vundet de to første sæt sikkert, men var nede med 3-2 i tredje. Og så begyndte temperamentet for alvor at koge over for den iltre australier.

Lleyton Hewitt vandt Wimbledon i 2002 - i dag sagde han farvel for altid (Foto: AP) Tennis Her siger Wimbledon-mester farvel for altid

Efter han havde fået en kendelse mod sig, diskuterede han højlydt med kampens dommer Lahyani.

- Nej, nej, nej. Det er ikke sådan reglerne er, sagde han og forlangte at få en official ned på græsset for at løse sagen, men det nægtede dommeren.

- Jeg vil sidde her og vente, indtil han kommer, truede det ophidsede tennis-talent for dog kort efter at besinde sig og spille videre.

Der var kontant afregning ved kasse 1, da Stanislas Wawrinka bankede sig videre i græsturneringen i Queens. (Foto: AP/Tim Ireland) Tennis French Open-mesteren slår komet i flyvende græsåbning

Australieren tabte partiet og kort efter var den så gal igen.

Ved stillingen 15-15 udbrød den temperamentsfulde australier ‘dirty scum’, der vel bedst oversættes med 'klamme afskum'.

Efter kampen benægtede han dog, at udbruddet var møntet på kampens dommer.

- Det var slet ikke til dommeren. Forstår I, jeg sagde det til mig selv, sagde han efterfølgende.

Novak Djokovic rystede ikke på hånden mod Thanasi Kokkinakis. (Foto: AP/David Vincent) Tennis Herre-favoritter sikkert videre i French Open

Tirsdag bliver det så besluttet om tuerneringsledelsen køber den forklaring. Ellers kan det godt se ud som om, at den unge australier kan se frem til en bøde af anseelig størrelse.

Selv om Kyrgios var godt oppe at køre fik han alligevel sikret sig sættet og tog sejren med 6-2, 6-0, 7-6.

Her siger Kyrgios 'dirty scum', hvilket han risikerer stor bøde for.

0 kommentarer
Vis kommentarer