Tv-klippet du bare skal se: Tennis-stjerne gør som Neymar

Spiller imiterede Neymar ved Wimbledon-turneringen i tennis. Der blev givet hjertemassage og mund-til-mund i spøgen, der fik alle til at grine

Følg Tennis

SE TV-KLIPPET I TOPPEN AF ARTIKLEN

Hele verden har under VM-slutrunden skiftevis grinet af og været frustreret over Neymars evne til at overdramatisere hver en situation, hvor han bliver ramt. Værst var det, da han vred sig og skreg, som var han døden nær i forbindelse med 1/8-finalen mod Mexico, hvor også Peter Schmeichel brokkede sig gevaldigt.

Nu har Neymar-sygen også indfundet sig i den fine tennisturnering Wimbledon, der normalt er kendt for at være en højborg for gentlemen.

I tredje runde-kampen i de gamle seniorers doubleturnering blev den tidligere svenske storspiller Jonas Björkman ramt i ryggen af bolden, da hans makker Todd Woodbridge smashede bolden hårdt ind i ham.

Et lille blåt mærke blev det sikkert til for Björkman, der grinede lidt af situationen. Efter fem sekunder stående smågrinende ved nettet, så rullede svenskeren pludselig dramatisk rundt og tog sig til maven, hvor han altså slet ikke blev ramt...

Makkeren Todd Woodbridge var ved at dø af grin over situationen, mens modstanderparrets Mansour Bahrami var hurtigt med på spøgen, hoppede over nettet og begyndte at give hjertemassage og kunstigt åndedræt via mund-til-mund-metoden.

Svenskeren kom hurtigt på benene igen, og kampen kunne fortsætte fra 3-3 i første sæt mod Bahrami og hans legendariske makker Goran Ivanisevic. Björkman og Woodbridge vandt i øvrigt kampen med 6-4, 4-6 og 10-7 i den tiebreak, som man spiller i senior-turneringen i stedet for afgørende sæt.

Tour-rytter fortsatte efter blodigt styrt: Nu hyldes han for Neymar-hån

Neymars vilde år: Fra sorg i Brasilien til succes i Berlin

Skal afløse Ronaldo - Nu forhandler Real Madrid med Neymars far

Nye billeder: Øver Neymar skuespil til træning?

Afslører VM-stjernernes trick: Sådan snyder de hjernen

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind