Annonce:
Annonce:

TV: Ophidset Wozniacki: 'Det kan du fandme ikke mene'

En frustreret Caroline Wozniacki var i skænderi med dommeren midt under torsdagens kamp mod sin slovakiske overkvinde. Se episoden her 

Wozniacki forstår ingenting (Foto: TV3 Sport)
Wozniacki forstår ingenting (Foto: TV3 Sport)
Annonce:
Følg Tennis

Ikke nok med at Caroline Wozniacki måtte kæmpe hårdt mod sin slovakiske modstander Dominika Cibulkova torsdag aften i St. Petersburg, så måtte hun også kæmpe mod dommeren. I en kamp på ord.

Ved stillingen 5-3 til Cibulkova i andet sæt, dummede dommeren sig gevaldigt. En bold blev dømt ude på Wozniackis banehalvdel af linjedommeren, men slovakken tog en challenge, som viste, at den var inde, og så gav dommeren hende pointet. Og det gad danskeren ikke at finde sig i. For hun fik klart ketcheren på bolden og returnerede den og mente derfor, at pointet skulle spilles om. Hvilket det nok også burde være blevet..

OL-chef i Wozniacki-forsvar: Den største nogensinde

Annonce:

Men den opfattelse delte dommeren altså ikke. Det fik en arrig og ophidset Wozniacki til at reagere mod dommeren, der dog ikke ændrede sin beslutning af den grund. Det frustrerede tilsyneladende danskeren yderligere. For hun protesterede blandt andet højlydt med gloserne "det kan du fandme ikke mene" og "det her er en joke".

Det hele endte med, at Wozniacki klagede til superviseren (overdommeren, red.), som blev kaldt ind på banen. Men kendelsen blev ikke ændret. Cibulkova fik pointet.

I klippet herunder, eller øverst i artiklen, kan du se episoden:
 

Indtil torsdagens dyst i Rusland var Cibulkova en form for favoritmodstander for Wozniackis vedkommende. I hvert fald, hvis man vurderer ud fra antallet af sejre til danskeren. For inden da førte hun 9-3 i indbyrdes opgør. Torsdag tabte hun i to sæt med cifrene 4-6, 5-7.

Danskerens tredje nederlag i træk.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: