TV: Tysk stjerne laver 'en Wozniacki'

Sabine Lisicki sled og slæbte og endte med verdensklasse-tennis mod Flavia Pennetta

Mens Caroline Wozniacki nok stadig sidder og spekulerer på, hvordan pokker hun kunne ryge allerede i 2. runde af WTA-turneringen i Indian Wells, er hendes gamle rival Sabine Lisicki klar til semifinalen efter en kneben sejr i tre sæt over Flavia Pennetta.

Tyskeren, der er nede som nummer 28 på verdensranglisten, leverede sammen med Pennetta dog tennis undervejs, der ledte tankerne hen på Wozniacki.

Duellen, som du kan se herover, var fantastisk. Lisicki var voldsomt presset, men hun løb i bedste Wozniacki-stil boldene op og sluttede af med et eminent vinderslag, så Pennetta bare måtte kapitulere. Og det skete ved 5-5 i 3. sæt.

- Det er helt utroligt. Det er så fantastisk en følelse at være en del af så stor en kamp. Hun afværgede en matchbold med en vidunderlig baghånd.

Reddede tre matchbolde
-  Jeg kunne ikke have gjort det anderledes der, og derefter reddede jeg selv tre matchbolde i tredje sæt, opsummerede Lisicki på stadion umiddelbart efter kampen.

Se også: Efter tennis-fusk: De snød også for at vinde

Caroline løb og løb men lige lidt hjalp det på en dag, hvor hun blev alt for passiv (Foto: AP) Tennis - 16. mar. 2015 - kl. 23:25 TV: Caroline sendt ud af teenager

Nu møder Lisicki Jelena Jankovic i semifinalen. Serberen vandt i to sæt over Lesia Tsurenko fra Ukraine, der tilmed måtte trække sig ved stillingen 4-1 i 2. sæt.

Lisicki vandt i øvrigt kampen 6-4, 6-7 (3), 7-6 (4).

I den anden semifinale mødes Serena Williams og Simona Halep.

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere