TV: Voldsom Wozniacki smadrer sig i semifinalen

Caroline Wozniacki var stadig ikke helt på toppen i Dubai. Alligevel uddelte hun æg til sin italienske modstander og er nu i semifinalen

Caroline Wozniacki havde stadig knæproblemer, da hun spillede sin kvartfinale mod italienske Flavia Pannetta i Dubai. Men danskeren hev alligevel storspillet frem. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki havde stadig knæproblemer, da hun spillede sin kvartfinale mod italienske Flavia Pannetta i Dubai. Men danskeren hev alligevel storspillet frem. (Foto: AP)

Knæet var stadig bundet stramt ind i lysebrun bandage, som havde hun været i krig og samtidig var hun stadig plaget af den feber, som ramte hende tidligere på ugen.

Det var da heller ikke den bedste begyndelse på kvartfinalen i Dubai Duty Free Tennis Championships, danske Caroline Wozniacki havde mod italienske Flavia Pannetta.

Men som kampen skred frem lavede en halvskadet og halvsyg Wozniacki sin italienske modstander om til lasagneplader og vandt overbevisende i to sæt under den 28 grader varme aftenhimmel i det arabiske. 7-5 og 6-0 blev det til for den danske darling.

Caroline scorer ny kontrakt i Dubai

- Jeg følte mig bedre tilpas i dag, men jeg vidste også, at jeg skulle hæve mit niveau mod en spiller som Flavia (Pannetta, red.), sagde Wozniacki direkte efter kampen og gav samtidig en status på det knæ, som plager hende:

- Det har været en hård uge, og jeg har mest ligget i sengen, men når jeg er herude, giver jeg det bedste, jeg har. So far, so good. Jeg vil bare nyde det. I semifinalen kan alt ske, siger danskeren.

TV: Wozniacki gav æg efter 10 på stribe

Indledningsvis var der ellers ikke meget, der tydede på, at Wozniacki skulle smaske Pannetta ned så klart, som hun endte med at gøre. Faktisk blev danskeren brudt allerede i sit første serveparti.

Men hun kæmpede sig tilbage efter mange lange dueller generelt. Blandt andet en på 46 slag, hvor begge spillere lige måtte tage en puster efterfølgende.

Efter flere breaks til dem begge, var danskeren dog skarpest, da det gjaldt og tog 1. sæt med 7-5.

Favoritfald i Dubai: Vejen åbner sig for Wozniacki

Selvom Wozniacki et par gange tog sig til det venstre knæ, hun blev skadet i under sin kamp i 2. runde mod australske Samantha Stosur, var hun ustoppelig som en pansret kampvogn i 2. sæt.

Pannetta blev udraderet. Ja, faktisk fik hun ikke ét eneste parti i 2. sæt. Italieneren virkede hurtigt opgivende i sættet, mens Wozniacki bare masede på fra både forhånds- og baghåndssiden. Samtidig lavede hun færre fejl end i 1. sæt, og så var det ikke noget problem for den fightende dansker at tage en Dubai-solsikker sejr.

I semifinalen møder Wozniakci den rumænske hardhitter Simon Halep. En modstander hun har mødt to gange tidligere med én sejr og ét nederlag til følge. Kampen forventes at gå i gang klokken 16.00 dansk tid.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær