Udenlandsk jubel: Fantastisk Caroline er tilbage

Caroline Wozniackis popularitet er enorm, derfor er det godt, hun er tilbage i toppen af sporten, mener tidligere amerikansk topspiller

Caroline kan sikre sig nok en single-turnerings sejr lørdag. Foto: AP
Caroline kan sikre sig nok en single-turnerings sejr lørdag. Foto: AP

Caroline Wozniacki har haft en hård tid på tennisbanerne, hvor hun tog et stort rangliste-dyk på grund af dårlig form og vedvarende skader.

Langsomt er den danske tennisstjerne dog ved at genfinde fordums storhed. Mod slutningen af sidste sæson vandt hun igen turneringer, og langsomt sneg hun sig tilbage i top 20 på verdensranglisten, en liste hun ellers i mange år har været en fast inventar i toppen af.

Caroline Wozniacki er nu igen på alverdens læber. Dels for sine nye, frække Sports Illustrated bikini-billeder, som du kan se her:

Så er Caroline Wozniacki igen at finde afklædt i det berømte magasin Sports Illustrated under dets 'Swimsuit Edition'. Foto: AP/Felice Calabro. Tennis - 15. feb. 2017 - kl. 10:21 Gør det igen: Fræk Wozniacki smider tøjet

Se også: Wozniacki smider toppen og viser numsen: 'Det kan jeg da sagtens'

Men endnu vigtigere så er hun på alles læber for sit tennisspil, der i disse dage har sendt hende i finalen ved WTA-turneringen i Qatar, hvor hun senere på lørdagen møder verdensranglistens nummer tre, Karolína Plísková fra Tjekkiet.

Meget tyder på, at danskeren har fundet roen, både udenfor banen, hvor det netop er blevet offentliggjort, at hun er kæreste med NBA-spilleren David Lee, men også på banen, hvor sejrene nu kommer markant oftere end nederlagene.

Og det er ikke kun i lille Danmark, vi er godt tilfredse med, at Caroline Wozniacki igen kan bide skeer med de største tennisspillere. Danskerens ry og navn rækker langt ude over landegrænsen, og hendes betydning for tennissporten må bestemt ikke undervurderes.

Således jubler den tidligere amerikanske topspiller Justin Gimmelstob over, at danskeren igen er tilbage på toppen. Manden, der blandt andet vandt 12 double-titler igennem sin karriere, ernærer sig nu blandt andet som ekspert-kommentator på Tennischannel.com, sammen med den tidligere 1'er på verdensranglisten, Tracy Austin.

Og da snakken i studiet faldt på Wozniackis retur til verdenstoppen, var Gimmelstob glad, fordi han mener, Carolines succes er lig med succes for tennissporten.

- Når Wozniacki har succes, så er det bedre for kvindetennis'en. Det virker som om, hun har den der 'likeability factor', så det er godt at se hende tilbage i toppen, lød det fra Gimmelstob, der nikkende blev bakket op af ekspertkollega Tracy Austin.

Carolines bikinibilleder nåede nok en gang hele verden rundt, hvor de store medier med begejstring fortalte om danskerens seneste serie af bikini-billeder.

Nu mangler hun blot at tage det sidste skridt og vinde finalen i Qatar senere lørdag, så er hun sikker på at stjæle overskrifterne igen, både herhjemme og i udlandet.

Caroline Wozniackis seneste bikini-billeder går verden rundt. Og medierne er tilsyneladende tilfredse med resultatet. Foto: AP/Felice Calabro. Tennis - 17. feb. 2017 - kl. 15:16 Sejrsgang i g-streng: Verdens største jubler over sexet Wozniacki

79 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere