Udskældt tennisdronning trækker sig

En skade forhindrer Maria Sharapova i at spille kvalifikation til Wimbledon

Maria Sharapova gjode i maj comeback efter 15 måneders dopingkarantæne. Russeren kommer dog ikke til at deltage i Wimbledon. (Foto: AP)
Maria Sharapova gjode i maj comeback efter 15 måneders dopingkarantæne. Russeren kommer dog ikke til at deltage i Wimbledon. (Foto: AP)

Den russiske tennisstjerne Maria Sharapova har trukket sig fra muligheden for at kvalificere sig til grand slam-turneringen Wimbledon.

Det skriver nyhedsbureauet AFP, og det bekræfter Sharapova selv på Facebook.

Baggrunden er en muskelskade, som Sharapova pådrog sig i WTA-turneringen i Rom.

- Efter en ekstra skanning vil det riv i min muskel, som jeg pådrog mig i Rom desværre ikke tillade mig at stille op i de græsturneringer, der var planlagt. Jeg vil fortsætte med at arbejde med min genoptræning, og min næste turnering er i Stanford, skriver Sharapova blandt andet.

WTA-turneringen spilles fra 31. juli til 6. august - altså efter Wimbledon.

Efter at have afsonet 15 måneders dopingkarantæne med et fald på verdensranglisten som et resultat har Maria Sharapova fået tildelt wildcards til flere turneringer.

Det var dog ikke tilfældet i French Open.

Efter afvisningen fra French Open besluttede Sharapova, at hun ikke ville ansøge om et wildcard til Wimbledon, men da hun har tjent nok ranglistepoint kunne hun deltage i kvalifikationen til den store græsturnering.

I maj lød det således fra Sharapova:

- På grund af min forbedrede rangering efter de første tre turneringer efter mit comeback så vil jeg spille kvalifikationskampe til Wimbledon i Roehampton.

- Og jeg vil ikke anmode om et wildcard til hovedturneringen, sagde Sharapova på sin egen hjemmeside 19. maj.

Maria Sharapova vandt Wimbledon i 2004.

Jelena Ostapenko har netop vundet French Open og smider sin ketcher i ren begejstring. Foto: AP Tennis Kæmpe grand slam-sensation: Wozniacki-bøddel vinder French Open

Geeti Amiri Hallo kvindesamfund! Tildækning af kvinder er også undertrykkende

24 kommentarer
Vis kommentarer