Udskyder comeback: Nadal trækker sig i smerte

En skade, der har holdt Rafael Nadal fra tennisbanen i over en måned, fortsætter med at drille spanieren

Den spanske tennisspiller Rafael Nadal får alligevel ikke comeback på tennisbanen ved ATP-turneringen i mexicanske Acapulco.

Spanieren har således meldt afbud, kort før at han onsdag morgen dansk tid skulle have været i aktion.

Det sker, efter at han ved en træning mandag havde smerter i det ben, der har holdt ham ude af tennis i over en måned.

- Mit mål og mit håb var, at jeg kunne spille turneringen. Men desværre følte jeg en smerte i mit ben igen, da jeg havde min sidste træning i går (mandag, red.), siger Nadal tirsdag få timer før sit planlagte comeback.

I første runde af ATP-turneringen i Acapulco skulle han have mødt sin spanske landsmand Feliciano López.

- Jeg tog alle de rigtige skridt i forhold til at komme til turneringen i form. Jeg tog til Cozumel først for at tilpasse mig (klimaet i Mexico, red.).

- Men i min sidste træning lavede jeg en bevægelse og følte en skarp smerte, det samme sted som jeg var ramt i Australian, siger Nadal.

I slutningen af januar måtte 31-årige Nadal humpe ud af grand slam-turneringen Australian Open på grund af en skade i sit højre ben.

Siden spanieren blev skadet, har han mistet førstepladsen på verdensranglisten til sin mangeårige rival Roger Federer.

Cristiano Ronaldo er verdens mest kendte sportsmand, har ESPN regnet sig frem til. (Foto: AP) Anden sport Verdens 100 mest kendte sportsfolk: Hvor er Caroline og Kevin?

Stanislas Wawrinka er ikke helt tilfreds med tilskuerne i Monte Carlo, hvor Rafael Nadal stortrives (Foto: AP) Tennis Irriteret på tilskuerne: De drikker for meget

1 kommentar
Vis kommentarer