Ukrainsk kvalifikationsspiller venter Wozniacki i USA

Caroline Wozniacki er tilbage på hardcourt, og i den første kamp i Washington venter Anhelina Kalinina

Caroline Wozniacki har fundet sin modstander til Citi Open. Foto: Glyn Kirk/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki har fundet sin modstander til Citi Open. Foto: Glyn Kirk/Ritzau Scanpix

Det bliver den ukrainske kvalifikationsspiller Anhelina Kalinina, som bliver Caroline Wozniackis modstander i første runde af WTA-turneringen Citi Open i Washington i denne uge.

Den 21-årige ukrainer, der er nummer 143 på verdensranglisten, har ingen nævneværdige resultater på seniorplan, men tilbage i 2014 nåede hun frem til finalen i juniorudgaven af grand slam-turneringen US Open.

Kampen mellem Wozniacki og Kalinina spilles tidligst tirsdag.

Det bliver Wozniackis første turneringskamp på hardcourtunderlaget siden græssæsonen, der for danskerens vedkommende sluttede med et nederlag i Wimbledons anden runde 4. juli, da russeren Ekaterina Makarova viste sig for stærk.

Vinder topseedede Wozniacki sin første kamp i Washington, venter vinderen af opgøret mellem briten Katie Swan (nummer 179 på verdensranglisten) og kineseren Zheng Saisai (85).

Holder seedningerne gennem turneringen, skal danskeren møde amerikaneren Sloane Stephens i finalen.

Turneringen i Washington fungerer som en af flere opvarmningsturneringer til grand slam-turneringen US Open, der begynder 27. august.

Tennis Var for ung til at stille op, men: Super-Clara ny Europamester

Caroline Wozniacki var meget beæret over at blive udnævnt til danske fanebærer ved OL i Rio, og hun er stolt over at repræsentere Danmark hver uge, siger hun. Foto: Finn Frandsen Sport og Spil Caroline stolt af at være dansker: David er lidt træt af det

Karen Barritza kæmper for at slå igennem på verdensranglisten. Men konkurrencen er hård, og vilkårene vanskelige, når man er nummer 562 på verdensranglisten. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Hun slås i skyggen af Wozniacki: Ville være rart med lidt hjælp

4 kommentarer
Vis kommentarer