Undrende Caroline: Kom nu videre, Rory

- Det er tre år siden, så jeg forstår ikke, han bliver ved med at bringe det op, siger Caroline Wozniacki om sin eks-forlovedes pludselige udfald

I maj 2014 skiltes deres veje, så nu må Rory McIlroy se at komme videre, mener Caroline Wozniacki. Foto: Benjamin Kürstein
I maj 2014 skiltes deres veje, så nu må Rory McIlroy se at komme videre, mener Caroline Wozniacki. Foto: Benjamin Kürstein

MELBOURNE (Ekstra Bladet): Caroline Wozniacki er målløs over, at hendes tidligere forlovede, den nordirske golfstjerne Rory McIlroy, har valgt at udtale sig om baggrunden for deres meget eksponerede brud i maj 2014.

Dengang slog han brutalt op med hende i en ultrakort telefonsamtale – kort efter, at bryllupsinvitationerne var sendt ud.

I et større i et interview med Irish Independent, som egentlig primært handler om hans nuværende forhold til sin forlovede, Erica Stoll, kommer han med udfald om, at livet med Caroline var for meget jetset og rampelys og alt for lidt, almindeligt privatliv.

I dag nyder han et forhold 'uden bullshit, uden skuespil og uden show', lyder hans udfald.

- Ja, jeg så det godt, men jeg har ikke rigtigt noget at sige, lyder det i første omgang, da Ekstra Bladet beder hende om en kommentar til hans udtalelser.

Så vinder hendes indre undren over hans uventede handlemåde dog over det selvvalgte diplomati:

- Jeg synes jo, den er lidt død efterhånden. Det er tre år siden, så jeg forstår ikke, han bliver ved med at bringe det op. Det synes jeg ikke, der er nogen grund til.

- Undrer det dig, at han vælger at sige de ting nu?

- Ja, det gør det, for det ser ud som om, han har det godt. Og når han har det godt, må han da se at komme videre, siger Caroline Wozniacki med et skuldertræk og en mine, der signalerer mere overskud og overbærenhed end det modsatte.

Dengang valgte den dybt sårede tennisstjerne at møde pressen ved French Open, før veninden Serena Williams hankede op i hende og tog hende med på tøseferie i Miami.

I eftersommeren spillede hun herefter noget af det bedste tennis i karrieren, og siden udtalte hun, at hun var kommet godt videre med sit liv. Hun har dog hele tiden undladt at udtale sig om den bortløbne brudgom.

Caroline Wozniacki spiller lige nu årets første grand slam, Australian Open. Her møder hun i anden runde torsdag kroaten Donna Vekic.

Se også: Rory taler endelig ud: Derfor droppede jeg Caroline

Se også: Munter Caroline: I år må der vente en finale her

Se også: Wozniacki-modstander sex-mobbet af 'badboy'

Se også: Piotr om fremtiden: Her skal Carolines fokus ligge

113 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere