Unge stjerneskud venter på Wozniacki i Indian Wells

Caroline Wozniacki er seedet til at nå en semifinale ved WTA-turneringen i USA

Der bliver ikke meget tid til at hvile på laurbærrene for Caroline Wozniacki efter den danske tennisstjernes turneringssejr sidste uge i Malaysia.

Ved denne uges WTA-turnering i Indian Wells i USA skal Wozniacki i sin første kamp møde enten esteren Kaia Kanepi eller en kvalifikationsspiller, mens det formentlig bliver schweizeren Belinda Bencic, der venter i den efterfølgende kamp.

Wozniacki er seedet som nummer fire i turneringen og sidder derfor over i første runde. Vinder hun sine to første kampe, venter der formentlig et opgør mod det amerikanske talent Madison Keys i fjerde runde.

Caroline Wozniacki med første trofæ denne sæson (Foto: Zuma) Tennis - 9. mar. 2015 - kl. 11:03 Wozniacki fejrer triumf med bikini-billede

Se også: Wozniacki i finale-triumf: Første sejr i år

20-årige Keys var i semifinalen i Australian Open tidligere på året og rangerer som nummer 18 på verdensranglisten.

Wozniacki, der er nummer fem i verden, står derefter til at ramle ind i det 21-årige canadiske stjerneskud Eugenie Bouchard i en eventuel kvartfinale, inden den andenseedede russer Maria Sharapova venter i en mulig semifinaleduel i Californien.

Den tidligere danske verdensetter er havnet i modsatte halvdel af lodtrækningen end amerikanske Serena Williams, der er topseedet ved turneringen i Indian Wells. Derfor kan de to først mødes i en eventuel finale.

Det er i øvrigt første gang i 14 år, at Serena Williams stiller op i turneringen.

Caroline Wozniacki skal tidligst i aktion i Californien fredag. Finalen spilles 22. marts.

Caroline Wozniacki viser stolt sine bikini-billeder frem (Privatfoto) Tennis - 5. mar. 2015 - kl. 11:46 Angriber 'desperat' Wozniacki: Bikini-billeder ligner hævn

Se også: Ramaskrig: Det ville man aldrig bede en mand om!  

TV: Se Wozniacki bande af dommeren tidligere på sæsonen: I don't give a s***

Se også: Wauw! Sådan varmer tennis-babe op til sæsonfinale

– Det er en helt ny platform for markedsføring og et meget stærkt redskab. Du styrer jo selv alt indhold, og kan sørge for at alting foregår på rette tid og sted - og med den rigtige frisure, mener Simon Bastiansen om det voksende bikini-bombardement (privatfoto) Sport og Spil Derfor viser tennistøserne sig frem på nettet

16 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere