US Open-boss svarer igen på Wozniacki-sviner: Derfor valgte vi Sharapova

- Vores filosofi er, at Sharapovas straf er udstået, siger Chris Widmaier, som dog beklager det første banevalg til Wozniackis kamp

Hør Wozniackis udtalelser her. Video: AP/SNTV

NEW YORK (Ekstra Bladet): - Det er et legitimt standpunkt. Men vores filosofi, som vist flugter meget godt med mange andres, er, at hendes straf er udstået. Nu fortjener Maria Sharapova en ny chance.

Chris Widmaier, kommunikationsdirektør ved US Open, tager venligt imod Ekstra Bladet til en snak om Caroline Wozniackis krasse kritik af arrangørerne, og ovenstående er en reaktion på hendes udsagn om, at det er et skidt signal at sende til de unge, at behandle en dopingdømt, som om intet var hændt.

- Caroline har ret til at have en mening om Maria Sharapova, og vi ved, at der er to slags meninger om den sag. Vi ser det sådan, at hun har udstået sin karantæne, og at vi nu skal kigge fremad.

- Hun er tidligere mester her. Vi har tidligere givet andre mestre wildcards, når de havde brug for dem. Lleyton Hewitt, Juan Martin Del Potro, Kim Clijsters og Martina Hingis har fået det samme, bemærker han og vender sig mod kritikken af onsdagens kampprogram.

- Det var virkelig en hård dag at planlægge, da det hele regnede væk tirsdag. Mange kampe skulle placeres. Hvad Caroline angår, gik det op for os, at det var en fejl at placere hendes kamp på Bane 5, og halvanden time senere flyttede vi den til Bane 17.

- Vi respekterer hendes mening. Det var synd, at kampene før hendes på den bane trak ud, så hun skulle starte 21.50 og spille en lang kamp derfra. Det var en lang dag for hende, og det må have været hårdt for hende efter den kamp..

- Så du tror, hendes udfald var præget af nederlaget?

- Det ved jeg ikke. Jeg var ikke i rummet, da hun udtalte sig.

- Men hun er dobbelt finalist her og en absolut fanfavorit. Vi sætter virkelig Caroline meget højt. Hun er en eksemplarisk spiller og har været fantastisk for US Open. Hun har en dejlig personlighed og er en fornøjelse at arbejde med.

- Vi hører, hvad hun siger og tager det i betragtning, når vi fremtidig planlægger kampprogrammet, siger Chris Widmaier.

Efter Carolines afskeds-sviner: 'Vreden havde hobet sig op'

Woods og Vonn rystet: Hackede nøgenbilleder lækket