Usete scener fra Wozniackis sexede photoshoot afsløret

Sports Illustrated fejrede Caroline Wozniackis semifinale ved US Open med at offentliggøre hidtil usete scener fra hendes bodypaintede photoshoot

Caroline Wozniacki dummede sig gevaldigt på den afgørende bold i US Open-semifinalen. Se den her. Video: AP SNTV
Følg Tennis

Det blev desværre ikke til en finaleplads for Caroline Wozniacki og hendes mange fans verden rundt, da tyske Angelique Kerber sluttede US Open-eventyret for danskeren i semifinalen.

Til gengæld kan de mange fans glæde sig over, at den uventede succes medførte et unikt indblik ind i Sports Illustrated maskinrum.

Da magasinet tog de allerede nu så omtalte billeder af den danske tennisspiller kun iklædt bodypaint, tog det over 14 timer at iklæde Caroline Wozniacki den maling, der skulle dække de dele, der helst holdes skjult. Og i løbet af de 14 timer opstod flere herlige øjeblikke, afslører Sports Illustrated altså nu.

- Fra afsløringen af hendes frygt for navler til uheldigvis at gnubbe lidt maling af på redaktøren af Sports Illustrated Swimsuit. Caroline var ikke bleg for at vise sit fjollede, sexede jeg, og vi elskede hvert et øjeblik, skriver Sports Illustrated i deres semifinale-hyldest til Wozniacki og poster en video, du kan se i fuld længde på linket her.

Selvom det ikke blev til den helt store triumf for den danske OL-fanebærer, kan hun alligevel glæde sig over at sæsonens i særklasse bedste resultat katapulterede hende fra plads nummer 74 i verden og op som nummer 29.

Caroline Wozniacki har været på en rutsjetur i 2016. I januar tabte hun i første runde i Australian Open til Yulia Putintseva.

Danskeren deltog ikke i French Open på grund af en skade, og i Wimbledon blev det også til et nederlag i første runde til Svetlana Kuznetsova.

Årets sidste grand slam-turnering blev derfor en noget uventet succes for danskeren, der nåede frem til semifinalen, hvor hun tabte til Kerber med 4-6, 3-6.

Afklædt Wozniacki i fræk fotoserie: Her er hele pakken

Se også Wozniackis svar på de spørgsmål, hun normalt ikke vil svare på. Vi lod jer læsere stille dem
Læserne griller Caroline: Her betaler jeg min skat

Wozniacki bor til daglig i Monaco. Det gør en anden dansk sportsstjerne også, og ham har vi besøgt. Få et unikt indblik i luksuslivet her
Speedway har gjort Nicki til millionær - Se hans luksusliv i Monaco

Wozniacki leverer beviset: Med i amerikansk tv-serie

Hudfletter Wozniacki for bikini-fotos: Smagløst!

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

En fuldtonet skandale