Ustoppelige Caroline: Klar til nyt topmøde

Wozniacki virkede lidt mærket af sit hårde program men fik med jubilæumssejr tæmmet ilter tjekke og gjort sig klar til endnu et opgør med Radwanska

En træt Caroline Wozniack kunne, når det galt imod tjekkiske Katerina Siniakova. Nu venter et topmøde af de store i næste runde. Foto: AP
En træt Caroline Wozniack kunne, når det galt imod tjekkiske Katerina Siniakova. Nu venter et topmøde af de store i næste runde. Foto: AP
Følg Tennis

Caroline Wozniacki er klar til et nyt topmøde i Wuhan mod verdens nummer fire, polske Agnieszka Radwanska, som hun forleden besejrede i semifinalen i Tokyo.

Men det holdt hårdt mod den fremstormende og iltre tjekke Katerina Siniakova, som forsøger sig med et stort anlagt spil men som udover modstanderen også har sit eget, højlydte temperament af slås med.

Den 20-årige komet, der hastigt bevæger sig op gennem Top 100, går virkelig efter sine slag, og danskeren måtte grave dybt for at finder ressourcer til at tæmme hende. Det lykkedes til sidst med en sejr, der såmænd var hendes 500. på WTA-turen og hendes 11. i de seneste 12 kampe. Cifrene kom til at lyde på 6-4, 6-4.

Caroline Wozniacki virkede nemlig lidt mærket af sit hårde program. Hun var ikke helt så let på fødderne og ikke helt så skarp i server og grundslag, som på det seneste.

Det gav en tæt kamp, og midtvejs i første sæt udvekslede de to adskillige breaks, før danskeren foran 5-4 skulle serve sættet hjem. Det holdt ualmindelig hårdt, og partiet kom til at vare over ti minutter, før Wozniacki med en god serv til kroppen lukkede det på sin fjerde sætbold.

De to brød også hinandens server fra starten af det andet sæt, hvor der var mange fejl fra begge sider.

Det blev til syv i træk, før Caroline Wozniacki som den første holdt serv – endda rent – til stillingen 5-3.

Tjekken afværgede to danske matchbolde i næste serveparti, og så var det op til Wozniacki selv at gøre arbejdet færdigt i egen serv. Det gjorde hun overbevisende med et rent parti.

Lettet Wozniacki nyder opturen: Dejligt at være tilbage

Wozniacki løfter sløret: Derfor tordner jeg frem nu

'Wozniacki spiller bedre, end da hun var nummer 1'

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.