Vanvittig stime brudt: Nadal rammer muren i Rio

Rafael Nadal var suveræn i første sæt, men måtte alligevel se sig slået af italieneren Fabio Fognini

Rafael Nadal led overraskende nederlag til Fabio Fognini i Rio Open. (Arkivfoto: AP)
Rafael Nadal led overraskende nederlag til Fabio Fognini i Rio Open. (Arkivfoto: AP)

52 gange i træk over de seneste 12 år havde Rafael Nadal vundet, når han befandt sig i en semifinale på grus, men sent lørdag kom den flotte stime til en ende.

I ATP-turneringen Rio Open måtte den spanske stjerne se sig slået af italieneren Fabio Fognini, der vandt 1-6, 6-2, 7-5.

Nadal var ellers på vej mod en sikker sejr efter første sæt, men italieneren, der rangerer som nummer 28 i verden, kom stærkt tilbage.

Caroline Wozniacki gik på grund af sygdom død i semifinalen i Dubai, men uden for banen får hun lavet mange gode aftaler (Foto: AP) Tennis Caroline henter kassen i Malaysia

Efterfølgende indrømmede Nadal, at han havde været udkørt. I kvartfinalen fredag blev han først færdig med at spille, da klokken var 03.18 om natten.

- Det var meget fugtigt derude, og jeg blev træt meget hurtigere end normalt. Jeg begyndte også at få krampe, hvilket er meget usædvanligt for mig, siger Rafael Nadal ifølge nyhedsbureauet AFP.

Wozniacki på banen i Dubai. (Foto: AP) Tennis Tørre tæsk til Caroline efter god start

Det var første gang i fem møder, at Fognini formåede at besejre Nadal. I finalen skal han møde endnu en spanier David Ferrer, som han også har en dårlig statistik imod.

Syv indbyrdes møder er hidtil alle faldet ud til Ferrers fordel. Ferrer slog Andreas Haider-Maurer fra Østrig i sin semifinale.

0 kommentarer
Vis kommentarer