Verdens bedste bider af stakkels boldpige

Novak Djokovic var tydeligt frustreret i sin 4. runde-kamp mod Kevin Anderson, og de frustrationer kom en boldpige til at mærke tydeligt

Verdens bedste tennisspiller på herresiden, Novak Djokovic, spillede sig videre til kvartfinalen ved Wimbledon tirsdag eftermiddag, efter hans kamp mod Kevin Anderson var blevet udskudt på grund af mørke aftenen forinden.

Serberen fik dog kamp til stregen af den sydafrikanske serv-specialist, der havde vundet de to første sæt i tiebreak. Derfor var stor-favoritten Djokovic presset, og følelserne var i den grad uden på tøjet for verdens bedste.

Tennis Pinligt! Her ydmyger journalist sig selv over for tennisspiller

Ved stillingen 3-2 i femte sæt til Anderson sendte Djokovic en nem forhånd i nettet i eget serv. En irriteret Djokovic lod derefter frustrationerne går ud over en ung boldpige, da han frustreret råbte 'håndklæde' hen imod pigen - en hentydning til, at han hurtigst muligt gerne ville have fat i sit håndklæde.

Efter Djokovic tørrede sit ansigt, gav han pigen håndklædet igen - stadig med en frustreret mine - og vendte sig om for at serve igen. Ifølge kilder, som var tæt på banen, var pigen efterfølgende meget chokeret, og hun var tæt på at fælde en tåre.

Djokovic blev konfronteret med episoden til pressemødet efter kampen, og den 28-årige tennis-stjerne undskyldte med det samme, hvor han også understregede, at han ikke havde opfattet det på samme måde.

- Jeg var ret tæt på hende,men det var slet ikke ment mod hende. Og jeg vil gerne sige undskyld, hvis jeg gjorde noget galt, sagde han.

TV: Se episoden med Djokovic i videoen øverst i artiklen. Kameraet fanger dog desværre ikke pigens reaktion.

Djokovics opførsel var dog ikke særlig populær blandt tennis-fans på de sociale medier:

Ikke den bedste opførsel fra Djokovic i dag over for boldpigen. Og det er uanset, hvor presset du er. #tålmodighed

- Jeg har lige set billeder af Djokovics råben over for en boldpige. Han burde have fået en advarsel. Man kan ikke snakke til folk på den måde. #mobber #ikkesportsligt

- Det ser ud til, at Djokovic fik en boldpige til at græde i dag. Novak, Novak..  Det er derfor, at Federer og Nadal er de gode drenge i tennis.

Tidligere på året fik Djokovic faktisk en advarsel ved Miami Open-finalen, da dommeren mente, at han havde skræmt en bolddreng med sin råben. Tv-billederne viste dog, at serberen havde råbt mod sin træner, og bolddrengen havde været så uheldig, at han havde stået alt for tæt på.

Dengang undskyldte Djokovic dog til bolddrengen via en video, og mon ikke noget af det samme sker denne gang.

22 kommentarer
Vis kommentarer