Verdens bedste comeback? Hun gør det umulige

Intet mindre end et sandt tennismirakel udspillede sig i går på engelsk grund

Tara Moore oppede sig gevaldigt og leverede et sensationelt comeback. Foto: Shutter Stock
Tara Moore oppede sig gevaldigt og leverede et sensationelt comeback. Foto: Shutter Stock

Engelske Tara Moore var på vej mod en eklatant øretæve, da hun i går stod overfor franske Jessika Ponchet i ITF-turneringen i Sunderland.

Ponchet havde matchbold ved stillingen 0-6, 0-5 og 30-40, men her tog Tara Moore sig godt og grundigt sammen.

Således lykkedes det hende at vende skuden. Få timer senere efter at have været på vej mod afgrunden gjorde den engelske tennisspiller det utænkelige.

Moore, der er placeret som nummer 459 i verden, kan nemlig se tilbage på, hvad der efter alt at dømme bliver den mest bemærkelsesværdige sportspræstation i karrieren. Hun kæmpede sig således tilbage mod Ponchet, der er placeret næsten 200 pladser over på verdensranglisten, og slog hende med cifrene 0-6, 7-6(7), 6-3.

Selv udtrykker hovedpersonen sig ret kryptisk. Den 26-årige englænder mener nemlig ikke, at der er tale om et comeback.

- Jeg var aldrig i tvivl, skriver hun på Twitter.

Inden gårsdagens kamp havde de to kvinder stået overfor hinanden 11 gange. I alle tilfælde havde franske Jessiska Ponchet trukket sig sejrrigt ud i de indbyrdes opgør.

Se også: Intet perspektiv for Dolberg: - Han skal væk

Se også: Raser efter CL-brag: De fatter jo ikke fodbold

- Vi var bare nogle drengerøve, der syntes, at det var stort at spille på landsholdet. Ved aftensmaden var der gang i den ved bordet. Sad du med Lerby, Arnesen, Elkjær og 'Mølleren', var det ikke kedeligt. Men du skulle ikke sidde for tæt på dem, for sæt de fik øje på dig, siger den tidligere landsholdsspiller Søren Busk, der efter den aktive karriere har været 28 år hos Select. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Landsholdslegende ryster på hovedet: Skuffet over spillerne

31 kommentarer
Vis kommentarer