Verdensetter nedkæmper 17-årig trods ankelskade

Simona Halep pådrog sig en ankelskade, men vandt alligevel over 17-årig i Australian Open

Simona Halep døjede med store ankelproblemer. Foto: AP
Simona Halep døjede med store ankelproblemer. Foto: AP

Nummer et på kvindernes verdensrangliste i tennis, Simona Halep, er klar til anden runde i grand slam-turneringen Australian Open.

Men rumæneren havde problemer af den ene og den anden art, inden hun havde besejret den 17-årige australier Destanee Aiava med cifrene 7-6, 6-1.

I første omgang voldte modstanderen vanskeligheder. Aiava, der var med i turneringen på et wildcard, kom således foran 5-2 i første sæt og havde to sætbolde ved stillingen 5-3.

Men Halep afværgede dem begge og bragte balance til 5-5 og 6-6, inden hun vandt sættets tiebreak med 7-5.

Der kom dog endnu en forskrækkelse for rumæneren, der i andet sæts tredje parti hang fast i underlaget og vred om på anklen.

Hårdt medtaget og i gråd måtte Halep ty til behandling, og hun blev tapet op, så hun kunne fortsætte kampen. Efterfølgende var hun i stand til at vinde andet sæt uden de store problemer med 6-1.

I anden runde skal Halep møde den 23-årige canadier Eugenie Bouchard, der tidligere i karrieren er nået frem til semifinalen i Australian Open og French Open samt finalen i Wimbledon.

Se også: Tidligere verdensetter i succesfuldt comeback

Se også: Caroline i nat-show: Møder debutant på den største scene

Se også: Lettet Caroline: Hun var tricky

- Det er nogle fuldstændigt vanvittige betingelser, vi og andre forældre til tennistalenter bliver budt, siger Tine Tauson. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Tæt på megatalentet: De næste to år vil definere det hele for Clara

1 kommentar
Vis kommentarer