Verdensstjerne melder fra til Wimbledon

Den spanske tennisspiller Rafael Nadal melder afbud til grand slam-turneringen Wimbledon på grund af en skade

Nadal bliver ikke klar til Wimbledon. (Foto: AP)
Nadal bliver ikke klar til Wimbledon. (Foto: AP)

Årets grand slam-turnering Wimbledon, som begynder 27. juni, bliver uden den tidligere verdensetter Rafael Nadal.

Nadal, som pådrog sig en skade under grand slam-turneringen French Open i slutningen af maj, er stadig så skadet i sit ene håndled, at han ikke er i stand til at stille op i Wimbledon.

Den spanske tennisstjerne trak sig fra French Open før tredje runde, da smerterne blev for store, og fordi han næsten ikke kunne bevæge sit venstre håndled.

- Jeg vil ikke være i stand til at spille Wimbledon i år. Det er en svær beslutning, men jeg trænger til mere tid for at blive frisk efter den skade, jeg pådrog mig under French Open. Tak for al støtten, skriver Nadal på sin Facebook-konto.

30-årige Nadal har taget beslutningen, efter at han har talt med sine læger og fået svar på flere medicinske undersøgelser.

Lægerne har rådet Nadal til at holde håndleddet i ro i to ugers tid yderligere. Han vil blive behandlet af fysioterapeuter for at blive klar senere på sommeren, hvor et af sæsonens helt store mål bliver OL i Rio.

To gange tidligere har Nadal vundet Wimbledon. Det skete i 2008 og 2012, og i alt har han vundet 14 grand slam-titler i karrieren - heraf ni French Open-titler på favoritunderlaget grus.

Nadal har været plaget af flere skader i de seneste år, og specielt knæene har voldt store problemer.

I 2004 og 2009 meldte Nadal også afbud til Wimbledon på grund af skader, og de seneste fire år er han røget tidligt ud af turneringen i London.

1 kommentar
Vis kommentarer