Video: Drone afbryder US Open-kamp

Italienske Flavia Pennetta troede, drone på afveje var en bombe

Video: Drone afbryder US Open-kamp

(Video: SNTV)

En drone styrtede ned blandt siddepladserne på Louis Armstrong Stadium og afbrød US Open-kampen mellem Flavia Pennetta og Monica Niculescu torsdag aften lokal tid.

Ingen kom til skade under episoden, men politiet i New York har indledt en undersøgelse, oplyser talsmand for det amerikanske tennisforbund Chris Widmaier.

Flavia Pennetta fortalte efter kampen, at hun hørte dronen summe højlydt forbi og i et øjeblik troede, at det var en bombe.

- Det var en smule skræmmende, siger Flavia Pennetta og tilføjer.

- Med alt det, der foregår i verden, tænkte jeg: ok, nu er det slut. Det er sådan, det sker, siger hun til pressen ifølge Associated Press.

Politiet i New York har indledt en undersøgelse af episoden. (Foto: AP)
Politiet i New York har indledt en undersøgelse af episoden. (Foto: AP)
 

Dronen gik i stykker, da den landede, og kampen var kortvarigt afbrudt, mens politi og brandvæsen undersøgte situationen.

Italienske Flavia Pennetta vandt i øvrigt kampen 6-1, 6-4 over Monica Niculescu fra Rumænien.

Flavia Pennetta. (Foto: AP)
Flavia Pennetta. (Foto: AP)

En talsmand fra US Open-arrangøren bekræftede efterfølgende episoden, og senere fredag blev en 26-årig mand arresteret og sigtet for truende adfærd i forbindelse med episoden.

- Ingen tilskuere befandt sig lige der, hvor dronen faldt ned, så ingen kom til skade.

- Politiet reagerede hurtigt og satte en undersøgelse i gang, siger talsmanden ifølge nyhedsbureauet AFP.

TV: Spiller kollapser under US Open

En lignende episode udspillede sig på Wimbledon-anlægget denne sommer, da en række af verdens bedste spillere trænede op til grand slam-turneringen i det sydlige London.

Desuden skabte en drone store uroligheder, da den fløj hen over banen med et storalbansk flag i forbindelse med EM-kvalifikationskampen i fodbold mellem Serbien og Albanien i oktober sidste år.