Vild fart på ferien: Nu mødes Caroline med den bedste

Caroline Wozniacki har nået at runde adskillige destinationer fra bounty-strande til sne, før hun i denne uge er havnet på træningsbanen i Miami med Serena Williams

SNTV: Caroline Wozniacki fejrer Australian Open-sejr og viser trofæet frem

‘Pre-season week 1 in the books! Can you tell we are excited?’

Ja, det kan man faktisk godt – se begejstringen – på Caroline Wozniackis seneste tweet, hvor hun med glade håndtegn ’fejrer’ at den første uges optræning mod den nye sæson er overstået.

Det er da også værd at markere, at man starter træningen op til en sæson, der meget vel kan blive hendes sidste, med en hittingpartner, der af de fleste eksperter betragtes som historiens bedste, kvindelige spiller.

Caroline Wozniacki og David Lee kom selvfølgelig til åbningen af Serena Williams' nye kollektion i Miami. Foto: AP
Caroline Wozniacki og David Lee kom selvfølgelig til åbningen af Serena Williams' nye kollektion i Miami. Foto: AP
 

Samtidig er Serena Williams, der jagter sin 24. grand slam, danskerens nære veninde, så humøret har sikkert været højt på banen i Miami, hvor de to også finder tid til andre gøremål.

Caroline blev ifølge Miami Herald således set med en lyserød cocktail, da hun onsdag besigtigede Serenas nye tøjkollektion i Faena Bazaar i Miami Beach.

Måske har den danske tennisstjerne trængt til at forny bikini-garderoben, for den må være lidt slidt efter en ferie, hvor hun efter sæsonfinalen i Singapore er hoppet i såvel pool som bølger ferieadresser fra Maldiverne til flere øer i Caribien. Oftest i selskab med sin forlovede David Lee.

Ind i mellem har hun dog haft en hel del mere tøj på under ferie i Italien, som fodboldtilskuer i Liverpool og sågar i sneen i New Yorks Central Park.

Caroline Wozniacki, der slutter sæsonen som verdens nummer tre, bliver formentlig på Fischer Island, hvor hun for nylig har investeret i en kæmpe lejlighed, og træner og holder jul, før hun få timer inde i det nye år indleder sæsonen i Auckland, New Zealand.


Herefter gælder det hendes hidtil største titelforsvar ved Australian Open fra den 14. januar i Melbourne, hvor spillerlisten netop er blevet offentliggjort.

Og turneringsdirektør Craig Tiley glæder sig ikke mindst til et gensyn med de to forsvarende single-mestre.

- Det er et exceptionelt stærkt felt i år, og det er altid specielt at se vores forsvarende mestre. Caroline vandt sin første grand slam her og vil være meget opsat på at starte 2019 på højt niveau, og Roger Federer har nogle helt særlige minder fra Melbourne, hvor han har vundet seks gange, siger han.

Danskeren vil som forsvarende mester ifølge traditionen komme sejlende på Yarra River med pokalen ind til det berømte tennisstadion, hvor hun formentlig også vil bistå under lodtrækningen til årets turnering.

Tennis - 29. jan. 2018 - kl. 06:32 Kong Federer hylder Caro: Jeg er så glad på hendes vegne

Se også: Ekspert optimistisk efter Carolines bombe: Sådan kommer hun videre

Se også: Maratontræner brugte Sharapova-trick til at motivere Caroline

Se også: 2018 blev Carolines gyldne år - 2019 kan blive hendes sidste

12 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere