- Ville være meget sjovere med en kæreste

Tennisstjerne Eugenie Bouchard ville hellere være i karantæne, hvis hun havde en kæreste

Eugenie Bouchard lufter formerne på stranden. Video: Splash

Den canadiske tennisspiller Eugenie Bouchard er single.

Og normalt har hun da også masser at se til med tennisturneringer verden over og tænker derfor måske mindre på at finde en kæreste.

Men mens coronavirussen hærger, sidder hun derhjemme i karantæne, og det har fået hende til tasterne.

'Klager ikke, men jeg synes, at karantænen ville være meget sjovere med en kæreste', skriver den 26-årige stjerne på sin Twitter-profil.

Efterfølgende er det væltet ind med kommentarer fra mange forskellige mænd, som gerne vil date Bouchard.

En skriver 'Please, giv mig en chance', mens en anden skriver 'Jeg har seks flasker med håndsprit, 18 toiletruller og forskellige duftende flasker med sæbe, hvis Genie (hendes kælenavn, red.) har lyst til lidt karantæne og hygge'.

Også den australske tennisstjerne Nick Kyrgios er budt ind med en kommentar, som nok bedst kan oversættes med, at han griner så voldsomt, at han ikke er i stand til at sige noget.

En skriver endda, at Kyrgios må få løst situationen, så Bouchard ikke længere skal være single.

Netop Bouchard og Kyrgios har en fortid sammen på banen, hvor de har spillet mixdouble. Også uden for kridtstregerne har de et tæt venskab.

Kyrgios dater dog en anden tennisspiller for tiden. Tidligere i marts blev han set sammen med russiske Anna Kalinskaya, hvor der blev taget et kyssebillede af dem - se det her.

Også Bouchard gør sig i medierne, selv når det ikke handler om tennis. Senest, da folk flækkede af grin over hendes kostume til Halloween - bliv klogere på det her.

Eugenie Bouchard savner en kæreste i disse karantæne-tider. Foto: SplashNews.com
Eugenie Bouchard savner en kæreste i disse karantæne-tider. Foto: SplashNews.com
 

Bouchard er ikke bange for at skille sig ud. det gælder også i tøjvalget. Foto: Frank Franklin II/AP/Ritzau Scanpix Tennis Fy fy til Wimbledon: Tennis-babe i stramt catsuit

Bouchard på den røde løber i et lidt mere formelt tøjvalg. Foto: All Over Press Tennis Halli-halløj tennis-baben begejstrer igen i meget lidt tøj

 

Foto: Fire on Ice, Will Burgess/Reuters/Ritzau Scanpix og Jens Rosenfeldt/Polfoto Sport KÆMPE galleri: 17 Sportsstjerner uden tøj