Annonce:
Annonce:

Vovet og nøgen Wozniacki: Se min frække fotoserie

For andet år er tennisstjernen med i badetøjsudgaven af Sports Illustrated, og nu viser den danske darling selv stolt billederne frem

Caroline mødte sine fans i Altman Building, New York, til en snak om de populære bodypaint-billeder. (Foto: All Over)
Caroline mødte sine fans i Altman Building, New York, til en snak om de populære bodypaint-billeder. (Foto: All Over)
Annonce:
Følg Tennis

Mens temperaturen stadig bevæger sig omkring frysepunktet i Danmark, blusser kinderne i den grad hos Caroline Wozniacki.

For anden gang har det anerkendte magasin Sports Illustrated hyret den 25-årige danske tennisstjerne som model i bladets badetøjsnummer, hvor også den danske supermodel Nina Agdal folder gudindekroppen ud i bikini.

Magasinet er netop udkommet, og tidligere er der blevet offentliggjort smagsprøver af billederne, men nu viser en stolt Wozniacki selv nogle af de frække fotos frem på Instagram, hvor hun optræder i intet andet end kropsmaling.

- Det er denne tid på året igen, skriver den tidligere verdensetter blandt andet til et billede fra fotoserien, hvor hun helt nøgen kun med en kropsmalet korsetlignende rød badedragt på står med hænderne nonchalant placeret i de blonde lokker.

Annonce:

- Hey, New York City. Kom og mød mig i Altman Building, og fejr Sports Illustrated Swimsuit Issue 2016, lokker den bedårende danske darling på et andet badetøjsbillede.

I det hele taget er det en meget stolt Wozniacki, der medvirker i den frække fotoserie, jubler hun over for magasinet selv og i en interviewseance på Twitter.

- Jeg havde det fantastisk - det var så sjovt. Jeg elsker min kropsmaling, siger den hårdtslående odenseaner til Sports Illustrated.

- Det har været sådan en utrolig oplevelse, lyder det videre fra den danske darling, der allerede har vakt masser af furore for den frække fotoserie.

- Min yndlingsdel ved at være med i magasinet er de flotte billeder og opmærksomheden fra fyrene, afslører tennisdarlingen til Twitter.

Se alle Wozniackis egne billeder på Sports Illustrateds hjemmeside her.

TV: Kom med 'behind the scenes' på fotoshootet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: