Wauw! Smækker Wozniacki stjal billedet på den røde løber

Caroline Wozniakci smilede over hele femøren, da hun dukkede op til en Super Bowl-fest i en ny, forførende kjole. Samtidig poserede hun med en fyr

Caroline Wozniacki poserede i tætsiddende sag på den røde løber til en stor Super Bowl-fest. Foto. Getty Images.
Caroline Wozniacki poserede i tætsiddende sag på den røde løber til en stor Super Bowl-fest. Foto. Getty Images.

Det kan godt være at populære stjernemusikere som Diplo, Nas og Big Sean optrådte under søndagens Super Bowl-fest Rolling Stone Live  i Houston.

Men det var en anden stjerne, der tog meget af opmærksomheden på den røde løber under eventet. Såmænd danske Caroline Woznicki, der var VIP-gæst.

Wozniacki har det med at vise sig frem i forførende, smaragd-skinnende og sugerør-stramme kjoler uden for tennisbanen. Søndag var ingen undtagelse. Her dukkede den danske tennis-darling op i en sort, lårkort, og tætsiddende sag, som bestemt fremhævede stjernens veltrimmede former. Ja, særligt lårene blev eksponeret.

Som den britiske tabloidavis Daily Mail med begejstret mine skriver:

- Wozniacki blændede modepolitiet i sit miniskørt. Den blonde 'bombe' fremviste sine tonede ben, da hun trådte ud på den røde løber i sin lårkorte kjole.

Danskeren var dog ikke alene på den røde løber. Hun poserede sammen med David Spencer, medejer af succesvirksomheden Talent Resources Sports. Et amerikansk firma, der bringer sportsfolk, berømtheder og events sammen. De var medsponsor af Super Bowl-festen søndag.

Dater NBA-stjerne?
Folk skal dog ikke få den tanke, at Wozniacki og David Spencer er et nyt par fremover på den røde løber og i 'virkeligheden'.

For Wozniacki er ved adskillige lejligheder blevet set med David Lee, en 206 centimeter høj basketballspiller fra San Antonio i NBA.

33-årige Lee og 26-årige Wozniacki har ikke selv bekræftet, at de er et par, men ved flere lejligheder har medier verden over spekuleret i det.

Første gang rygterne om deres forhold  til hinanden opstod var i december 2015, hvor de blev set sammen til en Versace-fest i Miami.

Senere dukkede Lee op i Wozniacki liv på hendes 26 års fødselsdag i juli. Her gav han danskeren en hård og sveddryppende fødselsdag, da de to trænede sammen.

Thanks @dlee042 and @benbrunotraining for making my birthday so enjoyable! #535pounds #I'mfeeling26

En video slået op af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Så det eneste sladderverdenen venter på er sådan set bare en bekræftelse på romancen. Hvis der da er nogen...

Se også: Caroline i tophumør: Til Super Bowl efter succes mellem benene

132 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere