Wauw-zniacki er ikke alene: Tenniskollegerne smider også tøjet

Caroline Wozniacki er ikke ene om at lade sig fotografere til Sports Illustrateds famøse badetøjs-udgave

Kate Upton stjal forsiden - se hende her (Video: Yu Tsai, SPORTS ILLUSTRATED, AP Entertainment, Yu Tsai/SPORTS ILLUSTRATED): Yu Tsai, SPORTS ILLUSTRATED, AP Entertainment, Yu Tsai/SPORTS ILLUSTRATED)

Få ting varmer i februar som Sports Illustrateds årlige badetøjsudegave, hvor store stjerner indenfor model- og sportsverdenen viser sig frem på bedste vis.

Sportsstjernerne som regel i et noget andet outfit end fansene er vant til at se...

Caroline Wozniacki er igen blandt de udvalgte, men hendes tenniskolleger står ikke tilbage for den smukke dansker. Således har både Serena Williams og Eugenie Bouchard valgt at gå samme vej.

Wozzys veninde tester G-streng
Serena Williams og Wozniacki er gode venner privat, og faktisk overskred verdens bedste kvindelige tennis-spiller lidt af en grænse på photoshootet.

- Jeg har faktisk aldrig haft en g-streng-bikini på, og det var mit første billede, så det var som et stort skud espresso, for jeg skulle bare være klar fra start. G-strengen var perfekt, og jeg følte mig komfortabel. Nu er jeg en g-strengs-pige, siger hun selvsikkert.

Se billederne af verdensetteren her

Williams har et helt klart mål ved at deltage hos Sports Illustrated.

- Jeg håber, folk vil føle sig godt tilpas i deres krop. Jeg er ikke en lille størrelse. Jeg synes, det er okay at være stærk og sexet.

Blev meget nervøs
Genie Bouchard er godt nok kun rangeret som nummer 44 i verden i skrivende stund, men hun har i hvert fald allerede stjålet fokus fra bedre spillere end hende selv. Nu folder hun sig nemlig ud i den nye udgave af magasinet.

- Da jeg først hørte, at det var en mulighed at komme med, så var jeg helt oppe at køre, men også nervøs.

Se billederne af tennisbaben her

- Jeg var meget tryg ved fotografen, og mit første billede var topløst, så det var lige til sagen, siger hun med et grin og fortsætter:

- Hun gav mig nogle gode tricks til at gemme brysterne.

Sådan så det ud, da Wozniacki blev præsenteret som Sports Illustrated-model første gang:

Udover tennistjernerne Wozniacki, Williams og Bouchard, så har magasinet også fundet plads til gymnasterne Simone Biles og Aly Raisman.

Wozniacki er ikke den eneste dansker i den prestigefyldte udgave af bladet, for også Nina Agdal har klaret cuttet endnu engang.

Så er Caroline Wozniacki igen at finde afklædt i det berømte magasin Sports Illustrated under dets 'Swimsuit Edition'. Foto: AP/Felice Calabro. Tennis - 15. feb. 2017 - kl. 10:21 Gør det igen: Fræk Wozniacki smider tøjet

Se også: Wozniacki og NBA-kæresten: Så meget tjente de i 2016

44 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere