Wawrinka fortsætter kurs mod titelforsvar

Stanislas Wawrinka måtte slide hårdt for at nå blandt de otte bedste i Australian Open

Schweizeren Stanislas Wawrinka har stadig chancen for at genvinde Australian Open i tennis, efter at tidligt mandag morgen dansk tid spillede sig blandt de sidste otte i dette års udgave af turneringen.

Men det krævede mere end tre timers hårdt arbejde, før den forsvarende mester havde sendt spanieren Guillermo Garcia-Lopez ud med et nederlag i fire sæt - en sejr, der samtidig er revanche for nederlaget til samme modstander ved sidste års French Open.

Maria Sharapova skriver autografer en nem sejr over kinesiske Peng Shuai. (Foto: Vincent Thian/AP) Tennis Ung stjerne venter på Sharapova

7-6, 6-4, 4-6 og 7-6 lød Wawrinkas sejrscifre efter en tæt kamp, hvor Garcia-Lopez havde fire sætbolde i fjerde sæts tiebreak, inden den forsvarende mester afgjorde kampen.

- Det var en virkelig hård kamp. Jeg er glad for at komme videre efter tre timers arbejde. Det var et godt niveau, og det er dejligt at nå en runde videre, siger Stanislas Wawrinka ifølge nyhedsbureauet AFP.

Autografer efter en hård kamp. (Foto: Andy Brownbill/AP)
Autografer efter en hård kamp. (Foto: Andy Brownbill/AP)
 

Han havde pæne ord til den slagne spanier.

- Vi har tidligere haft en god kamp mod hinanden i French Open, og han er altid en hård mand at møde, for han har en god rytme og sætter dig under hårdt pres fra grundlinjen. Men jeg servede godt, lyder det fra den forsvarende mester.

I kvartfinalen venter et møde med enten niendeseedede David Ferrer, der i både 2011 og 2013 nåede semifinalen i Melbourne, eller den femteseedede Kei Nishikori. De to mødes senere mandag formiddag.

Rafa Nadal havde ikke de store forventninger til årets første grand slam, men formen er ved at indfinde sig. (Foto: Vincent Thian/AP) Tennis Nadal nærmer sig topformen: Klar til kvartfinalen

0 kommentarer
Vis kommentarer