Williams slår Wozniacki i tæt veninde-opgør

Caroline Wozniacki debuterede i International Premier Tennis League med nederlag til verdens nummer et

Caroline Wozniacki måtte nok engang bøje sig for venindens styrke. (Foto: Eyevine)
Caroline Wozniacki måtte nok engang bøje sig for venindens styrke. (Foto: Eyevine)

Caroline Wozniacki var lige præcis en enkelt bold fra at slå veninden og verdensetteren Serena Williams, da de to spillere mødtes i Singapore.

Det var godt nok ikke i en officiel WTA-turnering, og kampen varede kun et sæt, men derfor har amerikaneren alligevel bevaret håneretten mellem de to.

I sin debut i International Premier Tennis League stillede Wozniacki op for UAE Royals fra Dubai mod hjemmeholdet Singapore Slammers og tabte meget knebent med 5-6.

Serena Williams og Caroline Wozniacki til modeshow for Williams egen tøjlinje (Foto: AP) Tennis Wozniackis rørende brev til Serena: Du var der for mig

Kampen blev afviklet i et særligt format, hvor man altså kun spiller et sæt og desuden afgør partiet på næste bold, hvis der står 40-40.

Og hvis kampen står 5-5 - som den gjorde i dette tilfælde - spiller man en tiebreak på tid.

Her var Caroline Wozniacki bagud 1-4, men kæmpede sig tilbage til stillingen 5-5 og havde fordel af serven, da tiden løb ud.

Caroline Wozniacki har i følge broderen Patrik ikke fået en ny mand i sit liv. (Foto: AP) Tennis Afviser rygter: Wozniacki har ikke plads til kæreste

Hun havde også initiativet i pointet, men Williams fik takket være sin langt større skudkraft presset danskeren tilbage på banen og afgjorde kampen med et smash.

Bortset fra det viste Wozniacki sig trods manglende kampform at være bedre spillende end Williams.

Danskeren spillede sit sædvanlige sikre og afventende spil, og det betalte sig ofte mod en mere ujævnt præsterende modstander, som leverede fremragende returneringer og forhåndsvindere, men til tider også skød helt ved siden af og ikke havde helt styr på sin serv.

IPTL-turneringen fortsætter frem til 13. december.

  Serena Williams. (Foto: AP) Tennis Serena Williams spræller igen forgæves for Singapore

Serena Williams. (Foto: AP) Tennis Serena Williams spræller igen forgæves for Singapore Caroline Wozniacki er ustyrlig i dansk tennis. (Foto: AP) Tennis Urørlige Wozniacki gør det igen

Se Caroline Wozniackis fem bedste øjeblikke i 2014 i tv-klippet øverst i denne artikel.

0 kommentarer
Vis kommentarer