Annonce:
Annonce:

Wimbledon-stjerner angribes fra uventet side: 'Har aldrig set det før'

Horder er vilde insekter angriber og forstyrrer stjernerne under dette års Wimbledon. Flere af spillerne fortæller om det massive problem under kampene

Annonce:
Følg Tennis

Dette års Wimbledon er under angreb. Det stod klart allerede fra de allerførste kampe mandag eftermiddag. Og angrebet er så stort et problem for mange af stjernerne, at de beklager sig over det i pressen.

Bare rolig. Der er ikke tale om et angreb fra det ydre rum eller en russisk invasion beordret af Putin. Det er derimod et drilsk insekt-angreb, der har ramt Wimbledons dybgrønne anlæg ved SW19 i London.

Annonce:

Helt præcist er den traditionsrige græsturnering blev invaderet af en flok flyvemyrer. Det har hylet mange spillere ud af den. De lander på spillerne og flyve ind i ansigterne på dem, mens de er i aktion.

Problemet har i særdeleshed været stort på Court 18 onsdag. Her spillede blandt andre amerikanske Sam Querrey mod georgiske Nikoloz Basilashvili for en plads i tredje runde. Mens kampen var i gang blev de angrebet af sværmende flyvemyrer.

Ville forlade banen
Ifølge Querrey var problemet så stort, at han overvejede at forlade banen, skriver The Telegraph, som var til stede under matchen.

Amerikaneren endte med at vinde kampen med 6-4, 4-6, 6-3, 6-3, men efterfølgende luftede han sin store frustration over insekt-helvedet.

- Jeg har aldrig set det før. Det blev ved i 30-45 minutter, og jeg anede ikke, hvad det var. Det var, som om de gik forsvandt for en stund. Men hvis det var blevet værre, så ville jeg have ønsket, at kampen var blevet stoppet, for de ramte mig i ansigtet, når jeg forsøgte at slå til bolden, siger Querrey ifølge The Telegraph.

Problemet var faktisk så stort for amerikaneren, at det kostede ham i kampens hede.

- Jeg tabte også sættet, da insekterne kom og ramte mig. Hvis jeg havde vundet det sæt, ville det sikkert ikke have været så stort et problem for mig. Jeg sagde det til dommeren, men han grinede bare ad det og sagde: 'Ah, det er blomsterne, insekterne er bare glade'. Han trak på skuldrene af det, som om det ikke var noget, siger han.

Annonce:

Her sejrer Wozniacki i dramatisk Wimbledon-match:

Mesteren generet på Centre Court
Hjemmebanehåbet, den forsvarende mester, Andy Murray, blev også generet af de drilske flyvemyrer. Endda inde på Centre Court i sin kamp mod Dustin Brown.

Heldigvis drillede de ham ikke så meget, at han fik problemer resultatmæssigt. Murray vandt let i tre sæt over jamaicaneren.

På Court 2 var det ligeledes vanskeligt at spille på grund af flyvemyrerne. Her fik franske Jo-Wilfried Tsonga også problemer med de små sataner.

Flere gange fægtede stakkels Tsonga vildt med armene, når insekterne farede ind i fjæset på ham i kampen mod Simone Bolelli.

Her fortæller Wozniacki om den hårde 1.-runde-sejr:

Efter kampen undrede Tsonga sig også over 'angrebene' fra luftrummet.

Annonce:

- Det var underligt. Nogle gange oplever man det under de amerikanske og australske turneringer om aftenen. Det her var anderledes, de røg ind i næsen på mig og op i håret. 

Arrangørerne er i vildrede oven på insekt-helvedet.

- Det er et naturligt fænomen, og det sker over alt i landet. Jeg er bange for, at vi bare må finde os i det, siger en talskvinde til The Telegraph.

Torsdag ved 18-tiden spiller Caroline Wozniacki mod Tsvetana Pironkova om en plads i tredje runde.

Husker du Borg, Becker og McEnroe: Her er alle skandale-stjernerne i dag

Åh nej: Hadebane venter Wozniacki

Kaos før Caroline-drama: Derfor var Piotr Wozniacki ikke tilfreds

Piotr om McEnroes udfald: Pinligt og sexistisk

Caroline efter ny fræk forside: Det er totalt in at have kurver

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: