Wow Wozzy: Deler hidtil frækkeste bikini-billede

Den billedskønne tennisstjerne Caroline Wozniacki deler nyt frækt billede på sin Instagram-profil fra Sports Illustrateds 'Swimsuit Edition'

Den danske tennisdarling forkæler sine følgere på Instagram med endnu et vovet billede. Foto: All Over Press
Den danske tennisdarling forkæler sine følgere på Instagram med endnu et vovet billede. Foto: All Over Press

Caroline Wozniacki tog atter en gang verden med storm, da hun gjorde comeback som bikini-model i det anerkendte magasin Sports Illustrateds årlige badedragts-fotoserie.

Den danske tennisstjerne bjergtog alt og alle med sin kvindelige skønhed og sine prægtige og letpåklædte modelposeringer foran kameraet.

Og det er blevet lidt af en tradition for Wozniacki at gøre det som bikini-model i det verdenskendte sportsmagasin. Hun var nemlig også med i både 2015 og 2016.

Sidste gang var det dog helt uden en trevl på kroppen, da alle de kvindelige sportsstjerner i stedet fik malet deres badedragt direkte på huden med bodypaint.

Sejrsgang i g-streng: Verdens største jubler over sexet Wozniacki
Dagen derpå efter søndagens nederlag i WTA-finalen i Dubai valgte Wozniacki så at forkæle sine godt 976.000 følgere på Instagram med en lille godte fra årets udgave af den eksotiske og pikante fotoserie.

På tennisspillerens Instagram-profil ønskede hun nemlig alle sine brugere en god mandag med endnu et vovet billede, hvor ikke meget var overladt til fantasien.

Se Caroline Wozniackis billede her

Gør det igen: Fræk Wozniacki smider tøjet
Caroline Wozniacki tabte søndag til Elina Svitolina ved WTA-finalen i Dubai. Danskerens andet finalenederlag i februar. Det blev derfor heller ikke til Wozniackis 26. WTA-titel i denne omgang.

22-årige Svitolina var nemlig for stor en mundfuld for den danske tennisdarling, som aldrig rigtig nåede at sætte sit præg på kampen.

Men efter at have tilkæmpet sig hele to finalekampe i februar har Wozniacki derfor også bragt sig endnu et skridt op af verdensranglisten.

Ved årsskiftet lå hun nummer 19, og på mandagens opdaterede liste er hun rykket en enkelt placering op fra 15. pladsen og ligger nu som nummer 14. Det er første gang siden oktober 2015, at Wozniacki er så langt fremme på listen.

På ranglisten Road to Singapore, som i sidste ende giver adgang til sæsonfinalerne i Singapore, ligger Wozniacki p.t. nummer fem efter sin finaleplads i Dubai (her starter point-tællingen nemlig forfra ved årsskiftet).

Wozniackis aktuelle succes er et tydeligt bevis på, at hun er tilbage i storform.

Så trods søndagens nederlag kan danskeren være ved godt mod. Hvis de gode takter fortsætter, kan hun nemlig kravle yderligere op ad verdensranglisten.

Ifølge WTA Stats & Information skal Wozniacki således blot forsvare 145 ranglistepoint frem mod US Open i slutningen af august. Der ligger derfor mange flere point at hente i de kommende WTA-turneringer.

Wozniacki smider toppen og viser numsen: 'Det kan jeg da sagtens'

Efter frække Wozniacki-fotos: 'Vi glemmer, hvor stor hun er'

Wauw-zniacki er ikke alene: Tenniskollegerne smider også tøjet

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Så hvad laver vi i Guinea?