Wozniacki åbner mod Plísková

Caroline Wozniacki skal i sæsonfinalen møde Karolína Plísková i sin første kamp i gruppespillet

Caroline Wozniacki lægger ud mod Karolína Plísková. Foto: AP
Caroline Wozniacki lægger ud mod Karolína Plísková. Foto: AP

Der venter ikke overraskende Caroline Wozniacki tre svære modstandere, når sæsonens otte bedste spillere søndag tager hul på sæsonfinalen i Singapore.

Det står klart efter fredagens lodtrækning, som blev afholdt i værtsnationen.

Den ville det således, at den danske verdenstoer i sin første kamp møder verdens nummer fem, Karolína Plísková.

Kampen spilles søndag 13.30 dansk tid.

I turneringen inddeles spillerne i to grupper med fire i hver, hvorfra de to bedste fra hver gruppe avancerer til semifinalerne.

Den danske tennisstjerne skal i det indledende gruppespil også kæmpe med Plískovás tjekkiske landsmand Petra Kvitova og Elina Svitolina fra Ukraine om avancement.

I den anden gruppe er tyske Angelique Kerber, japanske Naomi Osaka, amerikanske Sloane Stephens og hollandske Kiki Bertens placeret.

Verdensetteren Simona Halep har meldt afbud med en rygskade. Wozniacki er derfor seedet som nummer to efter Kerber.

Wozniacki har særdeles gode minder fra den sæsonafsluttende turnering. Sidste år endte hun som vinder efter en finalesejr over Venus Williams.

Wozniacki spillede sig også i finalen i 2010, hvor det dog blev til nederlag mod Kim Clijsters. Derudover er danskeren to gange blevet slået ud i semifinalen.

Før lodtrækningen i Singapore gav danskeren da også udtryk for, at hun føler sig godt til rette i den afsluttende turnering.

- Jeg elsker at komme her for at spille. Det er et fantastisk sted. Jeg har gode minder herfra og det er fedt at være tilbage for at spille mod de bedste i verden.

- Når man vinder her og slår de bedste spillere, går man ind til offseason med en masse selvtillid, siger Wozniacki på scenen.

Wozniacki møder to tjekker i kvindernes sæsonfinale

Nu skriver Caroline historie: Laver sine egne penge

Verdensetter dropper sæsonfinalen