Wozniacki åbner Wimbledon på Centre Court

Caroline Wozniacki skal i aktion på Centre Court, efter Roger Federer har åbnet turneringen på arenaen.

Wozniacki med trofæet efter hun vandt turneringen i Eastbourne i lørdags. Foto: Ritzau Scanpix
Wozniacki med trofæet efter hun vandt turneringen i Eastbourne i lørdags. Foto: Ritzau Scanpix

Den vel nok mest legendariske tennisarena af alle lægger græs til, når den danske verdensstjerne Caroline Wozniacki mandag tager hul på årets udgave af Wimbledon.

Søndag klokken 13 oplyste arrangøren, at den andenseedede dansker spiller anden kamp på Centre Court. Her venter amerikaneren Varvara Lepchenko.

De to skal i aktion efter det schweiziske ikon Roger Federer, der møder Dusan Lajovic.

Programmet indledes klokken 14 dansk tid på den bane, så Wozniacki kan ventes på banen omkring klokken 16, hvis Federer som ventet vinder kampen i tre sæt.

Traditioner siger, at det er den forsvarende mester hos herrerne, der åbner arenaen på turneringens første dag, og det er nok en gang Federer, der har vundet Wimbledon otte gange.

Wozniacki har endnu til gode at nå længere end til ottendedelsfinalen, men i optakten til turneringen, har hun vist takter, der lover godt.

Således triumferede hun lørdag i WTA-turneringen i Eastbourne, der fungerer som opvarmning til grand slam-turneringen på græs.

I finalen vandt Wozniacki med 7-5, 7-6 over hviderussiske Aryna Sabalenka.

Amerikaneren Serena Williams, der har vundet Wimbledon syv gange i single, åbner også turneringen mandag, men hun må se sig henvist til den næststørste arena, bane 1.

Chris Froome får ifølge Le Monde ikke lov at stille op i Tour de France. Foto: AP Cykling Medie-bombe: Chris Froome udelukket af Tour de France
DBU-toppen samt flere spillerkoner og kærester misser Danmarks VM-brag mod Kroatien, da fly er aflyst. Her er det Maria, Elina og Theresa fra TV2-programmet 'Kærester med landsholdet'. Foto:  Jeppe Melchiorsen/TV 2 VM 2018 Spillerkoner og DBU-top misser VM-kamp: Nu lægger de sag an

2 kommentarer
Vis kommentarer