Annonce:
Annonce:

Wozniacki afslørede venindens bryllup: Jeg kom i problemer

Den danske tennisstjerne fortæller i nyt interview om sin brøler ved US Open sidste år

Annonce:
Følg Tennis

Uha, hvor kan pressemøder med sportsfolk ofte være dræbende.

Snak om kedelig taktik, lovprisning af modstanderen og 'nu tager jeg lige en kamp ad gangen'-kommentarer, der kan få selv den mest hærdede journalist eller fan til at nappe en lur.

Og så er der de der pressemøder, hvor bomben sprænger.

Som da Caroline Wozniacki sidste efterår under US Open kom for skade at bekendtgøre veninden Agnieszka Radwanskas forestående bryllup.

Den var ikke planlagt.

Hverken fra Radwanskas eller Wozniackis vedkommende.

Spørgsmålet var, om danskeren stadig så sine veninder på WTA Touren lige så meget nu som tidligere. Svaret var, at det ikke var tilfældet som følge af ændrede prioriteter - men at de da arbejdede på at ses, når der var mulighed for det.

Annonce:

- Egentlig tror jeg ikke det er så meget anderledes. Vi tager stadig på ferie sammen, men problemet er at...du ved...Aga (Radwanska, red.) skal giftes. Så pludselig er vi sådan lidt...vi vil bare have en pigetur, men det er svært, når alle laver hver deres ting, sagde danskeren.

Troede alle vidste det
Og så kan det nok være, at selv den mest snorkende journalist nede bag i lokalet fik gryntet af og rettet sig op i stolen.

Twitters tonsvis af tennisfans gik nærmest amok, og polakken selv kunne ikke dy sig for at puste til ilden, nu nyheden var ude. Hun smækkede et billede på facebook, hvor hun konstaterede, at hun var ved at gøre sig klar til den store dag.

Brylluppet fandt dog først sted i lørdags - 22. juli - i Kraków. Med deltagelse af blandt andre Caroline Wozniacki og Angelique Kerber.

Selvom Wozniacki efterfølgende indrømmer, at hun rendte ind i problemer for sin bemærkning i New York.

Efterfølgende er hun rejst til Sverige for at spille turnering i Båstad. I den forbindelse har avisen Expressen spurgt danskeren til hendes ufrivillige smutter.

- Du afslørede brylluppet sidste år ved en tilfældighed?

Annonce:

- Da hun gik rundt med sin forlovelsesring på, troede jeg, det var offentlig kendt! Jeg kom lidt i problemer efter det... Men denne gang, før brylluppet, var jeg tavs, siger Wozniacki.

Radwanska og hendes mand, Dawid Celt, har kendt hinanden en årrække. Celt er selv professionel tennisspiller, om end han ikke har været blandt verden 800 bedste på noget tidspunkt. De seneste sæsoner har han arbejdet som Radwanskas hitting partner.

Wozniacki tager tirsdag hul på WTA-turneringen i Båstad mod franske Pauline Parmentier. Danskeren er topseedet og dermed favorit til at vinde turneringen.

Blandt de øvrige profiler er Anastasia Sevastova, Julia Görges og Caroline Garcia.

Husker du Borg, Becker og McEnroe: Her er alle skandale-stjernerne i dag

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

De er åbenbart i fuldstændig chok - udmærket
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: