Wozniacki-billeder går verden rundt: Hun er pivfræk

Caroline Wozniackis nye bikinibilleder vækker opsigt, og bliver behørigt hyldet i internationale medier

Caroline Wozniacki vækker ikke overraskende opsigt verden over med sine nye bikini-billeder(Privatfoto)
Caroline Wozniacki vækker ikke overraskende opsigt verden over med sine nye bikini-billeder(Privatfoto)

Caroline Wozniacki med pivfræk krop i Sports Illustrateds Swimsuit Edition. Sådan lyder overskriften på den store, amerikanske underholdningshjemmeside TMZ.com.

Som så mange andre medier er også TMZ faldet over Carolines nyeste bikinibilleder, der ikke uventet har vakt opsigt langt udenfor de danske grænser.

I bikinilandet Brasilien nævner Globeesporte danskerens seneste billedeserie, ligesom australske, amerikanske, britiske, og også nabolandet Sveriges medier hæfter sig ved danskerens vovede billeder.

 

Selvom Jim Lyngvild mildt sagt ikke var begejstret for Carolines billeder, læs hans kritik her, så er begejstringen for danskerens Swimsuit-billeder klart i højsædet.

- Hey Rory, har du set dem her? Tjek disse billeder af tennis-superstjernen Caroline Wozniacki - som poserer i sin helt egen serie i Sports Illustrated Swimsuit Edition.

 

- Det ser ud til, at Wozniacke virkelig har sluppet tøjlerne, siden golfspilleren Rory McIlroy brød deres forlovelse sidste år. Hun har været på adskillige 'kun-for-piger' ferier med hendes bedste veninde Serena William, og begyndt at dele alle mulige forskellige, frække bikiniselfies.

- Og nu tager hun lige skridt opad med de nye billeder, hvor hun endda viser sin røv, lyder det særdeles begejstret på TMZ.

- Da jeg fandt ud af, at jeg skulle være med i udgaven, var det det perfekte tidspunkt for mig. Jeg trænede til maraton, jeg trænede min tennis og deltog i turneringer, så jeg følte, at min krop var i perfekt stand. Og jeg var meget begejstret.

- Det er noget, jeg har villet gøre meget længe, og jeg er meget glad for, at jeg fik lov til det, siger Caroline om sine bikinibilleder.

Hendes mange fans og følgere på Twitter og Instagram er bestemt også store tilhængere af hendes nye billeder.Har du endnu ikke set de meget omtalte Caroline-billeder, så kan du se dem alle her

Har du ikke fået nok, så kan du også se en video fra Carolines bikini-session her

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter