Wozniacki blot andenviolin i New Zealand

Venus Williams har taget al fokus væk fra Caroline Wozniacki i årets første WTA-turnering

Caroline Wozniacki fik en stille velkomst i Auckland, hvor Venus Williams er det store hit (Foto: AP)
Caroline Wozniacki fik en stille velkomst i Auckland, hvor Venus Williams er det store hit (Foto: AP)

Caroline og Venus Williams er de to stjerner ved årets første WTA-turnering, der spilles fra mandag i newzealandske Auckland.

Caroline Wozniacki skal møde en kvalifikationsspiller i årets første tællende kamp (Foto: AP) Tennis Nem start på 2015 for Wozniacki

Mens Venus Williams under stor ståhej ankom fredag, så var der mere stille, da Wozniacki lørdag morgen newzealandsk tid ankom med fly fra Los Angeles.

- Caroline Wozniacki kunne se sig selv spille andenviolin efter Venus Williams, så snart hun ankom til New Zealand, skriver den newzealandske avis Stuff.

- Der var ikke nogen fanfare eller mediebevågenhed, som da Williams landede i Aucklands lufthavn i går, lyder det.

- Kun to reportere var mødt frem for at tale med Wozniacki denne morgen, og selv turneringens transport-service dukkede sent op, og så måtte verdens nummer 8 stå strandet i ankomsthallen uden at vide, hvad hun skulle gøre.

Venus Williams og Caroline Wozniacki er mange gange tørnet sammen på banen (Foto: AP)
Venus Williams og Caroline Wozniacki er mange gange tørnet sammen på banen (Foto: AP)
 

Det gav imidlertid Wozniacki god tid til interviews.

- Jeg er rigtig glad for at være her. Jeg er spændt på at starte året her, og det er nogle år siden, at jeg sidst har været her, og det er dejligt at mixe det hele lidt og spille her igen, siger Wozniacki til Fairfax Media.

Disse billeder imponerede Ronaldo (Foto: JBS) Sport Ronaldo er vild med Carolines trusser

Sidste år tabte danskeren første runde i australske Brisbane, men ellers har Wozniacki ikke spillet i årets første uge, siden hun i 2009 nåede kvartfinalen i netop Auckland.

- Jeg tror, at alle ønsker at starte året bedst muligt, og sådan har jeg det også. Jeg vil prøve at vinde så mange kampe, som det er muligt, så jeg kan får en god start på året, siger Wozniacki.

Caroline Wozniacki går ind til årets første turnering som favorit (Foto: AP) Tennis Nye toner: Caroline favorit i årets første turnering

- Jeg har arbejdet hårdt og brugt mange timer både på og uden for banen, så det er godt, siger Wozniacki.

I 2009 tabte Wozniacki kvartfinalen i Auckland til Elena Vesnina i en tæt tre-sætter. I år møder hun i første runde en kvalifikationsspiller, mens førsteviolinen Venus Williams først kan blive modstanderen i en eventuel finale.

Se her, hvordan Caroline Wozniacki hyggede sig med NFL før jul:

0 kommentarer
Vis kommentarer