Wozniacki bytter igen plads med Kvitova på rangliste

Caroline Wozniacki og Petra Kvitova har på skift byttet plads på fjerde- og femtepladsen på verdensranglisten

Trods den hårde rivalisering er de to tennisstjerner gode venner uden for banen. Her ses de kramme venskabeligt efter en WTA-finale i Singapore. (Foto: Mark Baker, AP)
Trods den hårde rivalisering er de to tennisstjerner gode venner uden for banen. Her ses de kramme venskabeligt efter en WTA-finale i Singapore. (Foto: Mark Baker, AP)

Der er ikke mange ændringer på kvindernes verdensrangliste i tennis i denne uge. Men der er dog et nærmest obligatorisk pladsbytte i top 10 mellem Caroline Wozniacki og Petra Kvitova.

For fjerde gang i de seneste måneder bytter Wozniacki og Kvitova plads som nummer fire og fem.

Denne gang avancerer Kvitova til en fjerdeplads, mens Wozniacki hopper ned på en femteplads.

I sidste uge var det omvendt, og i juli byttede de to topspillere også plads som nummer fire og fem to uger i træk.

Kvitova vandt i sidste uge en indbyrdes kamp mod Wozniacki, da det blev til sejr i semifinalen ved WTA-turneringen i New Haven, som fungerer som optakt til denne uges grand slam-turnering US Open.

Ved US Open er Wozniacki dog allerede fjerdeseedet, da det var sidste uges rangliste, der dannede grundlag for seedningerne.

Amerikaneren Serena Williams topper som sædvanlig verdensranglisten suverænt med 12721 point.

Det er over dobbelt så mange point, som rumæneren Simona Halep har hentet på andenpladsen med sine 6130 point.

Russeren Maria Sharapova, der har meldt afbud til US Open på grund af en skade, har 6035 point på tredjepladsen, mens tjekkiske Petra Kvitova har 4995 på fjerdepladsen.

Wozniacki, som har 4740 point på fjerdepladsen, døjer med et springerknæ og skal efter planen møde amerikaneren Jamie Loeb, der er nummer 413 på den nyeste rangliste.

4 kommentarer
Vis kommentarer