Wozniacki: Det kan få mig til at stoppe

Caroline Wozniacki nyder at spille, men hvis passionen for tennis forsvinder, eller kroppen siger stop, slipper hun gerne ketcheren

Caroline Wozniacki har ingen planer om at spille til langt ind i 30'erne, men bliver ved, så længe passionen for tennis er intakt. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har ingen planer om at spille til langt ind i 30'erne, men bliver ved, så længe passionen for tennis er intakt. (Foto: AP)

I denne uge spiller Caroline Wozniacki med i WTA-turneringen i Dubai. Der har allerede været billeder fremme af danskeren, der surfer på ørkensandet.

- Jeg besluttede få år tilbage, at jeg vil udnytte fordelene de steder, jeg besøger, siger Wozniacki ifølge The National.

- Måske bliver du skadet i morgen, eller du ønsker ikke at spille. Du lever kun én gang, og det ville være trist at bruge så mange år på touren uden at opleve noget, siger Wozniacki.

Caroline Wozniacki slipper for Serena Williams, der har meldt afbud til den kommende turnering i Dubai. Til gengæld kan danskeren møde en anden Grand Slam-vinder. (Foto: AP/Lee Jin-man) Tennis Wozniacki kan møde US Open-vinder i Dubai

Mens spillere Serena Williams og Venus Williams stadig spiller langt inde i 30'erne, så har Wozniacki kaldt det urealistisk, at hun spiller så længe.

- Serena kom til mig og sagde. 'Da jeg var på din alder, der sagde jeg det samme og se, hvor jeg er nu', fortæller Wozniacki om Serenas udsagn.

Serena Williams og Caroline Wozniacki er gode venner uden for banen (Foto: AP)
Serena Williams og Caroline Wozniacki er gode venner uden for banen (Foto: AP)
 

Wozniacki har allerede været med på WTA-touren i 10 år.

- Lige nu tager jeg det for dag og turnering for turnering. Jeg nyder at spille. Jeg elsker spillet, og jeg er i en position, hvor jeg ikke er nødt til spille, hvis jeg ikke vil det, men jeg har passionen for det, siger Wozniacki.

Tennis Wozniacki erkender: Hun har en fantastisk bagdel

- Hvis passionen forsvinder, så er det tidspunktet, hvor jeg vil tage beslutningen. Det kan også være skader, du ved aldrig. Det er rigtig hårdt for kroppen, siger Wozniacki.

Caroline Wozniacki fylder 25 år i juli, mens Serena Williams er 33 år og Venus Williams 34 år og stadig spiller med i verdenstoppen.

0 kommentarer
Vis kommentarer