Wozniacki efter nyt æg: Jeg er bare gammel

Caroline Wozniacki er klar til semifinalen i Dubai, hvor hun fredag møder Simona Halep. Og det bliver med hoste og et skidt knæ

Det har tennis- og resultatmæssigt været en god for Caroline Wozniacki i Dubai Duty Free Tennis Championships, hvor hun er klar til mødet med rumænske Simona Halep i semifinalen.

Lige så god ugen har været på resultatsiden, ja, lige så skidt har den været på helbredsfronten. For danskeren har døjet med med feber og svimmelhed. Det plagede hende allerede i i hendes kamp i anden runde mod Samantha Stosur, hvor traineren blev tilkaldt med et par smertestillende.

TV: Voldsom Wozniacki smadrer sig i semifinalen

Efter sejren i kvartfinalen over italienske Flavia Pannetta var Wozniacki da heller ikke helt på toppen. Selvom danskeren for anden kamp i træk havde uddelt et æg i andet sæt - lige for at understrege sejren.

- Jeg har det bedre. Feberen er faldet, så det er godt. Men jeg har stadig lidt problemer med hoste. Jeg er lidt tillukket i halsen, men det er i bedring. Så det er et godt tegn, sagde danskeren efter opgøret i kvartfinalen.

Foruden den faretruende feber, som heldigvis er ved at forsvinde, har danskeren også haft problemer med det venstre knæ, der siden den første kamp i turneringen har haft en brun bandage slynget om sig.

Den med knæet er dog ikke noget nyt for Wozniacki, der selv mener, at årene er skyld i det problem.

- Jeg er bare gammel, desværre. Jeg har døjet med det i omkring to år nu. Det føltes faktisk meget bedre, da jeg løb maraton, så jeg ved ikke, om det forsøger at fortælle mig noget, siger Wozniacki om den maraton hun gennemførte på tre timer og 26 minutter i november sidste år i New York. 

Caroline scorer ny kontrakt i Dubai

Sidder man og ser frem til en ny maraton med Wozniacki som deltager, kan man dog glemme det.

- Det er for hårdt med en maraton lige nu. Det var fantastisk sidste år, og jeg ville ikke have gjort noget som helst anderledes. Det var en utrolig oplevelse.

Wozniacki møder fredag klokken 16.00 dansk tid Simona Halep i semifinalen i Dubai.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri