Wozniacki efter Serena-visit: - Hun får os op på tæerne

Wozniacki glæder sig over venindens comeback, men er lettet over, at den frygtede amerikaner landede i modsatte lodtræknngshalvdel

Serena Williams har utallige gange stået i vejen for Caroline Wozniacki, men alligevel glæder danskeren sig over amerikanerens comeback. Foto: AP
Serena Williams har utallige gange stået i vejen for Caroline Wozniacki, men alligevel glæder danskeren sig over amerikanerens comeback. Foto: AP

PARIS (Ekstra Bladet): Normalt kigger Caroline Wozniacki ikke længere frem i lodtrækningen end til sin næste kamp. Siger hun igen og igen.

Men som alle andre frygtede hun formentlig, at tilbagevendte, men usedede Serena Williams ville blive trukket i nærheden af hendes eget navn, da der torsdag aften blev trukket lod til French Open.

Og derfor ved den andenseedede dansker da også udmærket, at den frygtede amerikaner befinder sig i den modsatte halvdel.

- Ja, det er rart, at hun ligger derovre, siger Caroline med et smil af de større.

Dem luftede hun også flittigt, da hun torsdag besøgte veninden i dennes lejlighed i Paris. Et rigtigt tante-besøg, hvor Serenas lille datter var i centrum.

- Det var meget hyggeligt at være sammen med hende og Olympia, fortæller Wozniacki, der trods respekten for den 23-dobbelte grand slam-vinder i single, er glad for at se hende gøre comeback ved French Open, som hun har vundet tre gange.

- Hvad er dit indtryk af hendes form?

- Hvis hun ikke følte, at hun stod godt, så tror jeg ikke, hun ville spille her. Jeg tror, hun føler sig godt kørende, vurderer veninden.

Den 36-årig amerikaners comeback har også en velkommen sideeffekt, mener hun.

- Jeg synes, det er fantastisk dejligt at have hende tilbage. Det er er altid godt, at de bedste er med, for det hæver dit eget niveau.

- Du skal spille op til dit bedste, og at Serena er tilbage vil få os alle sammen op på tæerne. For så er vi nødt til at forbedre os hele tiden.

Caroline Wozniacki har hele tiden sagt, at hun aldrig vil gøre det, men alligevel synes hun, der er forfriskende at se nybagte mødre på WTA-turen.

- Du ser det mere og mere, at spillere vender tilbage efter en graviditet og ønsker at spille på højt niveau igen. Tidligere var der Kim Clijsters og Lindsay Davenport, og nu er det ligesom ved at blive en trend, at kvinder spiller til langt op i 30’erne. Det er alle tiders, synes jeg.

- Nu ser vi Vika (Victoria Azarenka, red.) og Serena komme tilbage og spille godt. Jeg er ikke i tvivl om, at de vil gøre det rigtigt godt.

Serena Williams møder i første runde Kristyna Pliskova, mens Caroline Wozniacki mandag møder amerikanske Danielle Collins.

Så langt er Caroline Wozniacki nået i French Open

Verdensranglistens nummer 2

2018: Fjerde runde - Daria Kasatkina (Rusland) 6-7, 3-6

Verdensranglistens nummer 12
2017: Kvartfinale - Jelena Ostapenko (Letland) 4-6 6-2 6-2

Verdensranglistens nummer 45
2016: Skadet.

Verdensranglistens nummer 5
2015: 2. runde - Julia Görges (Tyskland) 6-4, 7-6 (4)

Verdensranglistens nummer 14
2014: 1.runde - Yanina Wickmayer (Belgien) 7-6 (5) 4-6 6-2

Verdensranglistens nummer 10
2013: 2.runde - Bojana Jovanovski (Serbien) 7-6 (2) 6-3

Verdenrangslistens nummer 9
2012: 3.runde - Kaia Kanepi (Estland) 6-1 6-7 (3) 6-3

Verdensranglistens nummer 1
2011: 3.runde - Daniela Hantuchova (Slovakiet) 6-1 6-3

Verdensranglistens nummer 3
2010: Kvartfinale - Francesca Schiavone (Italien) 6-2 6-3

Verdensranglistens nummer 10
2009: 3. runde - Sorana Cirstea (Rumænien) 7-6 (3) 7-5

Verdensranglistens nummer 30
2008: 3. runde -  Ana Ivanovic (Serbien) 6-4 6-1

Verdensranglistens nummer 106
2007: Grand slam debut som senior. 1.runde -  Nathalie Dechy (Frankrig) 6-2 6-7 (3) 6-0

 

Serena Williams går her mutters alene op af kirkegulvet uden sin far iklædt sin flotte Alexander McQueen-brudekjole. (Foto: HBO) Intl. kendte Serena fik sms fra sin far en time før bryllup: Så gik hun alene op af kirkegulvet

Venskabet går mange år tilbage efterhånden. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Tennis Serena i stor spørgeleg: Caroline elsker hendes svar

Caroline Wozniacki slipper for veninden Serena Williams i første runde i French Open. Foto: Tony Gentile/Reuters/Ritzau Scanpix Tennis Wozniacki slipper nådigt i French Open

16 kommentarer
Vis kommentarer