Wozniacki efter suveræn sejr: Jeg er meget tilfreds

Den danske tennisspiller glæder sig over præstationen mod Alison Riske ved turneringen i New Haven.

Caroline Wozniacki kom tilbage på ret køl med sejren over Alison Riske, som hun er meget tilfreds med. (Foto: AP/John Minchillo)
Caroline Wozniacki kom tilbage på ret køl med sejren over Alison Riske, som hun er meget tilfreds med. (Foto: AP/John Minchillo)

Caroline Wozniacki var nådesløs, da hun natten til onsdag dansk tid vandt sin første kamp i efterhånden lang tid.

Danskeren er yderst tilfreds med at have brudt den onde cirkel, hun var havnet i, da hun tabte sin første kamp ved tre turneringer i træk.

- Jeg mener, at jeg spillede godt. Jeg er helt klart meget tilfreds med min præstation, siger Caroline Wozniacki efter sejren på 6-0, 6-2 over amerikaneren Alison Riske ved WTA-turneringen i New Haven i USA.

Caroline Wozniacki vil gerne i Sports Illustrated igen, og så skal det gerne være med chokolade-body paint (Foto: All Over Press) Tennis - 26. aug. 2015 - kl. 08:06 Wozniacki bikini-klar: Nu vil jeg lave body paint

Det var det første indbyrdes møde mellem de to spillere, der begge er 25 år. Danskeren var opmærksom på ikke at undervurdere sin modstander, der er nummer 56 på verdensranglisten.

- Jeg vidste, at hun havde slået spillere i top-10 før, så jeg vidste, at jeg ikke måtte lukke hende ind i kampen, siger Caroline Wozniacki, der er nummer fire på verdensranglisten.

Danskeren vandt turneringen i New Haven fire år i træk fra 2008-11.

Se også: Endelig sejr igen: Wozniacki uddeler æg

I anden runde skal hun møde italieneren Roberta Vinci. Det står 2-2 i indbyrdes kampe mellem de to spillere.

Turneringen i New Haven er Caroline Wozniackis sidste test før grand slam-turneringen US Open i New York, der begynder i næste uge.

Her tabte danskeren til Serena Williams i finalen sidste år.

10 kommentarer
Vis kommentarer