Annonce:
Annonce:

Wozniacki får overkommelig opgave

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki, der er i storform for tiden, skal møde verdens nummer 79 i første runde i Hongkong

Wozniackis næste udfordring hedder Saisai Cheng fra Kina. Foto: AP
Wozniackis næste udfordring hedder Saisai Cheng fra Kina. Foto: AP
Annonce:
Følg Tennis

Caroline Wozniacki har på papiret fået en overkommelig opgave, når hun tager hul på WTA-turneringen i Hongkong, der begynder mandag.

Her skal den danske tennisspiller i første runde nemlig op imod den 22-årige kineser Saisai Cheng, der ligger nummer 79 på verdensranglisten.

Danskeren har en gang tidligere mødt Saisai Cheng. Det var ved Wimbledon sidste år, hvor det blev til en sikker dansk sejr i to sæt.

Hvis den formstærke dansker kan spille sig i kvartfinalen i Hongkong, kan hun formentlig se frem til at møde britiske Johanna Konta, der er seedet som nummer tre i turneringen og er nummer 14 i verden.

Amerikanske Venus Williams er seedet toer i turneringen og kan potentielt blive modstanderen i semifinalen. Også verdens nummer et, tyskeren Angelique Kerber, er med i WTA-turneringen.

Annonce:

Caroline Wozniacki har vist storform i efteråret, som også tidligere i karrieren har været hendes foretrukne periode i løbet af turneringskalenderen.

I september spillede hun sig frem til semifinalen i grandslamturneringen US Open, mens det senere på måneden blev til årets første WTA-sejr. Det skete ved turneringen i Tokyo, hvor Naomi Osaka blev besejret i finalen.

Se det her: Smask - her mister arrig Wozniacki besindelsen

Knækket i Kina: Wozniacki får igen tæv af veninden

Caroline Wozniacki banker US Open-finalist

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: