Wozniacki fejrer triumf med bikini-billede

Den danske tennisstjerne er klar til Indian Wells efter sin triumf i Malaysia. Det fejrede hun naturligvis på de sociale medier

Caroline Wozniacki har ikke været nærig med bikinibillederne den seneste tid. Først i en serie for magasinet Sports Illustrated og nu igen på Instagram efter triumfen i Malaysia.

Hun kom i begyndelsen af ugen som storfavorit og tog søndag titlen i WTA-turneringen BMW Malaysian Open.

Derfor var det en både glad og lettet Caroline Wozniacki, der efter sejren over rumænske Alexandre Dulgheru kunne forevige sig selv med trofæet på Twitter.

'Woohoo!! Titel nummer 23, kunne ikke være gladere. Første trofæ-selfie nogensinde. Tak Malaysia for en dejlig uge, skriver hun på Instagram og Twitter, inden hun springer videre til et billede af sig selv fra Sports Illustrateds meget omtalte badetøjs-serie.

'Flyver højt! Vi ses i Indian Wells om 24 timer! #langrejseforude #begejstret, skriver hun med henvisning til den noget større turnering i USA, der venter denne uge.

Caroline Wozniacki viser stolt sine bikini-billeder frem (Privatfoto) Tennis Angriber 'desperat' Wozniacki: Bikini-billeder ligner hævn

– Hun tilhører endnu ikke kredsen af rigtige superstars, vurderer eksperten Mikael Jiffer. (Privatfoto) Tennis Sponsor-ekspert: Nu er Caroline i en ny liga

Wozniacki fik ellers en dårlig start på finalen, men hun satte et stærk comeback ind og sejrede i tre sæt 4-6, 6-2, 6-1 over rumæneren Alexandra Dulgheru, som nummer 94 i verden.

Modsat Kuala Lumpur er Wozniacki langt fra det største navn i BNP Paribas Open, som turneringen hedder.

Hele syv af verdensranglistens top 10 er repræsenteret. Heriblandt tre af de fire, der ligger foran Wozniacki - Serena Williams, Maria Sharapova og Simona Halep.

Der trækkes lod til turneringen mandag aften dansk tid. 1. runde spilles onsdag og torsdag.

(Foto: AP) Tennis Wozniacki i finale-triumf: Første sejr i år

Caroline Wozniacki vækker ikke overraskende opsigt verden over med sine nye bikini-billeder(Privatfoto) Tennis Wozniacki-billeder går verden rundt: Hun er pivfræk

Se det bizarre klip fra sidste uges turnering, hvor rasende Wozniacki bander over dommeren

54 kommentarer
Vis kommentarer