Wozniacki-fest endte i kæmpe fuser: Konen skred i vrede

Caroline Wozniacki blev mandag hyldet fra udsolgte tribuner i Parken, men ikke alle tilskuere havde en fest under show-kampen

Foto: Jan Sommer
Foto: Jan Sommer

Det var en hyldest til historiebøgerne. 12.500 tilskuere havde råbt, klappet og jublet i takt med, at Wozniacki viste sig frem på hjemmebane. Den danske stjerne var tydelig rørt og takkede ydmygt gæsterne for at møde op og gøre oplevelsen til noget fantastisk.

Desværre var det ikke alle, der havde en lige så underholdende mandag aften i Parken. For selv om størstedelen af publikum tog del i showet, var en gruppe af de fremmødte ekstremt skuffede over det, de havde betalt for.

For adskillige tilskuere blev festen en kæmpe fuser, allerede inden Wozniacki og Williams gik på banen. Et billet-kaos medførte, at en stor gruppe gæster måtte flyttes væk fra de pladser, de havde betalt store summer for.

En af de forurettede var Jørgen Herold Andersen. Sammen med sin kone havde han været ude i god tid, da de i januar investerede i to billetter til 670 kroner stykket. Parret skulle sidde på langsiden foran nettet, men det blev der ændret på ved ankomsten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

- Da vi kommer ind og skal til at finde vores pladser, er der lidt tumult dernede. De, der viste os rundt, vidste ikke, hvor vi skulle sidde, og vi fik til sidst at vide, at de have bygget plateauet, hvor kampen skulle spilles, lidt for højt. Da der også var reklamer ved banen, kunne man slet ikke se noget fra de pladser, siger Andersen til Ekstra Bladet.

- Så vi blev flyttet og fik tilbuddet at sidde på række 22 helt ud mod det ene hjørne på en af de tribuner, der var bag baglinjen, siger han.

Andersen kan berette, at mange oplevede samme skæbne, og Ekstra Bladet har været i kontakt med en anden af de tilskuere, der måtte vinke farvel til deres oprindelige pladser.

Dette billede vakte begejstring blandt danske tennisfans. Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix Sport og Spil Tennis-baben Malou: Her er historien om bryst-billedet

Marty Ettrup havde købt billetter i den samme prisklasse, men han og konen endte med at blive flyttet rundt to gange, inden de kunne overvære show-kampen fra række 26 på C-tribunen.

- Vi havde valgt billetterne med omhu. Vi kom ind for at sætte os på række 8 lige midtfor banen, men da vi satte os, kunne vi kun se halvdelen af den ene side af banen. Vi nåede kun lige at tage plads, inden der kom en dame og fortalte, at vi skulle flyttes, siger Ettrup.

- Vi endte så bag den ene baglinje, hvor vi sad på række 14 helt ude til højre. Der kunne man godt nok se det meste af banen, men ikke det fjerneste hjørne, siger han.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Privatfoto: Marty Ettrup
Privatfoto: Marty Ettrup
 

Ettrup tog dette billede fra sin plads, inden han og konen igen måtte forlade deres sæder. Udsynet viste sig således ikke at være det eneste problem for ægteparret.

- Der sad vi så, indtil aftenens tidlige kamp gik i gang. Men her røg der så en mase vand ned over os oppe fra taget, så vi måtte igen flyttes, siger Ettrup.

- Denne gang blev vi sendt på C-tribunen oppe på række 27. Vi fik to billetter til nogle drikkevarer for at kompensere for det med vandet, der var faldt ned over os. Men jeg synes ikke, at det var den positive aften, jeg havde forventet, det skulle være, siger han.

- Hvis jeg havde betalt 245 kroner for min billet, havde man ikke hørt et ord fra mig. Men det her var en skuffelse. Jeg føler, jeg har betalt for noget, jeg ikke har fået leveret.

- Jeg vil have set mere af kampen, hvis jeg havde fulgt den hjemme fra min tv-skærm. Jeg vil ikke laste Wozniacki og Williams, men jeg er da glad for, at det ikke blev en kamp over tre sæt. For jeg kunne ikke følge ordentlig med fra det sted, jeg sad. På et tidspunkt var jeg tæt på at foreslå, om min kone og jeg ikke bare skulle tage hjem, siger Ettrup.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Jan Sommer
Foto: Jan Sommer
 

Han og fruen blev dog i Parken helt til slut, men ikke alle valgte den løsning. Jørgen Herold Andersen endte således med at se dysten mellem Wozniacki og Williams uden sin bedre halvdel ved sin side.

- Der var rigtig mange, som var sure, og klimaet var virkelig dårligt, der hvor de smed folk væk fra pladserne. Der blev flyttet rundt på rigtig mange, og de, der gav beskeden, gik rundt med mange billetter, så de må have vidst, at den var gal. Min kone tog hjem, før Caroline overhovedet gik på banen, siger Andersen.

Sport og Spil Superstjernes totale mareridt: Slås for børnene og risikerer fængsel

Den utilfredse tilskuer har selvfølgelig forsøgt at råbe de ansvarlige op efter den sørgelige oplevelse i Parken, men efterspillet har ikke gjort Andersen i bedre humør.

- Vi fik at vide af folkene i Parken, at vi skulle klage til Ticketmaster, og min kone ringede så til dem tirsdag morgen. Hun startede som nummer 14 i køen, men da hun endelig kom igennem, fik vi at vide, at vi skulle ringe til Parken.

- Så kontaktede vi dem, men her fik vi så at vide, at vi skulle have fat i f-reklame, som er arrangørerne. Dem ringede vi selvfølgelig til, men her fik vi svar fra en telefonsvarer, der fortalte, at der ikke var tid til at besvare opkaldet, og vi skulle prøve igen senere, siger Andersen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Jan Sommer
Foto: Jan Sommer

Ekstra Bladet har konfronteret direktøren hos f-reklame, Mads Frederiksen, med de triste beretninger fra Parken, og han vedkender, at der har været problemer.

- Vi har fået nogle få henvendelser fra personer, der er blevet flyttet. Men generelt har vi fået fantastisk feedback på hele arrangementet. Både i forhold til kampen og stemningen, siger Frederiksen.

- Det er korrekt, at der har været nogle, som har været utilfredse, men jeg har ikke set de pladser, de er blevet henvist til, så jeg kan ikke udtale mig om det på nuværende tidspunkt. Selvfølgelig håber jeg på, at alle har haft en god oplevelse, lyder det.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mads Frederiksen ses til venstre i baggrunden, mens Wozniacki bliver hyldet i Parken. Foto: Jan Sommer
Mads Frederiksen ses til venstre i baggrunden, mens Wozniacki bliver hyldet i Parken. Foto: Jan Sommer
 

Frederiksen understreger, at der vil blive taget hånd om alle henvendelser vedrørende arrangementet. Men lige nu er evalueringen i sin spæde fase, så han har svært ved at tale om den pågældende episode.

- Jeg er slet ikke inde i det, og jeg ser slet ikke nogen sag. Jeg kan ikke sige andet end, at vi behandler folk ordentligt. Vi skal selvfølgelig høre fra dem, der ikke synes, det har været fantastisk, siger direktøren.

Sport og Spil Günter stak Monica Seles ned: Ingen måtte slå Steffi!

- Sammen med Parken skal vi evaluere hele arrangementet, og så skal vi nok vende tilbage til alle folk. Det gælder både dem, der har haft en positiv oplevelse – og dem, som har haft en mindre positiv oplevelse, siger Frederiksen.

Caroline Wozniacki vandt showkampen over Venus Williams med sætcifrene 6-3 og 6-4.

Den danske stjerne vender nu tilbage til WTA-touren, hvor hun skal spille turneringer i Madrid og Rom, inden French Open står på programmet som den næste Grand Slam.

Der var stjerneparade, da Wozniacki blev hyldet i Parken. Foto: Jan Sommer Tennis Kæmpe stjerne-hyldest i Wozniacki-fest

Tennis Wozniacki hyldet på rådhuset: Fansene var skuffede

Karen Barritza kæmper for at slå igennem på verdensranglisten. Men konkurrencen er hård, og vilkårene vanskelige, når man er nummer 562 på verdensranglisten. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Hun slås i skyggen af Wozniacki: Ville være rart med lidt hjælp

131 kommentarer
Vis kommentarer