Wozniacki gør comeback på græsset i Nottingham

Caroline Wozniacki stiller op i WTA-turneringen i Nottingham, skriver arrangørerne på turneringens hjemmeside.

Caroline Wozniacki er omsider parat til sit comeback. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er omsider parat til sit comeback. (Foto: AP)

Caroline Wozniacki har været skadet siden starten af april, men efter to måneders fravær stiller den danske tennisspiller op i WTA-turneringen Aegon Open i Nottingham.

På turneringens hjemmeside fremhæver arrangørerne, at Wozniacki stiller til start.

- Den tidligere verdensetter Caroline Wozniacki er også med i feltet, skriver arrangørerne på turneringens hjemmeside.

Caroline Wozniacki har været på et hemmeligt photoshoot med mandemagasinet Esquire. Billedet her er fra det stort anlagte release-party i New York, hvor tennisdarlingen sidste år blev præsenteret som Sports Illustrated swimsuit-model. (Foto: Twitter) Tennis Caro viser hud i ny udfordrende fotoserie

Græsturneringen i Nottingham fungerer traditionelt som optakt til grand slam-turneringen Wimbledon.

Kampene i hovedturneringen begynder fra mandag og varer resten af ugen med finalekamp søndag.

Wozniacki er faldet ned som nummer 34 på den seneste verdensrangliste, men vil være blandt de bedste spillere, som stiller op i Nottingham.

Briten Johanna Konta, amerikaneren Madison Keys, kineseren Shuai Peng samt tjekken Karolina Pliskova er andre af de højest rangerede spillere, som stiller til start.

Spanske Garbiñe Muguruza vandt lørdag over Serena Williams i French Open-finalen. (Foto: AP) Tennis French Open-vinder: Har arbejdet på det i hele mit liv

Wozniacki er blevet udpeget til dansk fanebærer ved OL i Rio i august, men det er endnu uvist, om hun får lov til at stille op ved legene, da hun ikke har overholdt de formelle krav om at stille op i et vist antal Fed Cup-turneringer.

En skade i anklen forhindrede i april Wozniacki i at stille op ved en Fed Cup-turnering i Egypten. Og efterfølgende meldte hun også afbud til French Open.

Serena Williams har tabt finalen i French Open. Vinderen er i stedet spanske Garbine Muguruza (Foto: AP). Tennis Serena Williams chokerer og taber French Open

Novak Djokovic er i French Open-finalen (Foto: AP) Tennis Klar til finalen: Djokovic slår kometen

14 kommentarer
Vis kommentarer