Wozniacki gør sig selv til grin i bikini

Caroline Wozniacki har frivilligt lagt en video ud på Twitter, hvor hun brillerer i en dansk disciplin - at gøre grin med sig selv

I 2014 var Wozniacki på stranden med Serena Williams. Video: Splash

Et godt efterår sendte Caroline Wozniacki frem som nummer 19 på verdensranglisten, så der er god grund til at slappe af på diverse strande for tiden.

I øjeblikket er danskeren på Necker Island, der er Virgin-milliardæren Richard Bransons private ø.

Udover at spille med i hyggeturneringen Necker Cup, der er lanceret som verdens mest eksklusive turnering for amatører og professionelle og også har deltagelse af navne som Marion Bartoli, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, Stefan Edberg og Todd Martin, så er der også tid til lidt fritid for Wozniacki.

Senest har hun lagt en video op på sin Twitter-profil, hvor hun på dejlig selvironisk facon gør sig selv til grin. (se videoen længere nede i artiklen)

- Necker Island var meget sjov, og dronen var vores ven det meste af tiden, skriver Wozniacki med et smil.

Screenshot fra Wozniackis video, som du kan se længere nede. Foto: Twitter
Screenshot fra Wozniackis video, som du kan se længere nede. Foto: Twitter
 

Videoen viser, hvordan hun og veninderne leger med drone-optagelser, og Wozniacki hentyder til en episode der går helt galt.

Hun og to bikini-veninder heriblandt Nicole Gibbs vil hoppe i vandet fra en trampolin ude i en gummibåd. Mens de to veninger hopper fint i vandet, så snubler Caroline Wozniacki og bliver noget komisk fanget på land, hvor hun lander på knæene.

Lidt senere hopper Wozniacki dog også selv i vandet i aldeles elegant stil.

Videoen viser også, hvordan Wozniacki og veninderne hygger under palmerne med nogle fyre - heriblandt tennisstjernen Grigor Dimitrov, der tidligere har datet både Serena Williams og Maria Sharapova.

Dimitrov er også med i Wozniacki-videoen, hvor han hopper ud fra førnævnte gummibåd-trampolin - dog i mere elegant stil, end Caroline Wozniacki gør det i første omgang.

Se videoen, hvor Wozniacki gør sig selv til grin her:

Caroline Wozniacki nyder her solen i Mauritus. Se hendes udvikling fra uskyldig tennispige til fræk mega-stjerne (Foto: TIM/KCS PRESSE) Sport og Spil Mega-galleri af den sexede udvikling: Wozniacki er taget - det går I glip af, drenge

Wozniacki gik for nylig glip af WTA Elite Trophy, der er sæsonfinalen for verdensranglistens nummer 9-20 som følge af en skade, men hun er meldt klar igen.

Danskeren var nede at vende som nummer 74 i verden før grand slam-turneringen US Open. Her nåede hun overraskende semifinalen, og så var opturen indledt.

Siden fulgte turneringssejre Tokyo og Hongkong, før hun måtte melde afbud til årets sidste store WTA-turnering, WTA Elite Trophy i Zhuhai i Kina.

Hun ventes at tage hul på 2017-sæsonen i Agia International Sydney 9. januar.

Wozniacki har på det seneste lagt flere afslappende billeder på Twitter:


Her driller lille dreng golf-stjerne med Wozniacki-bruddet:

Se også: Sagde ja til nøgenfoto, fordi Wozniacki gjorde

Se også: Tennisbabe laver en Wozniacki: Når enden er god...

114 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere