Wozniacki hænger ud med Justin Bieber

Caroline Wozniacki og popstjernen Justin Bieber nød hinandens selskab forud for danskerens deltagelse i WTA-turnering i Californien

Caroline Wozniacki varmer op til Indian Wells med et møde med Justin Bieber. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki varmer op til Indian Wells med et møde med Justin Bieber. (Foto: AP)

Mens hele Danmarks tennisdarling Caroline Wozniacki venter på, at WTA-turneringen Indian Wells begynder i Californien, så bruger hun blandt andet tiden på at være social.

Det vidner hendes Instagram-profil om, hvor der lige nu bliver lagt billeder op af "Wozzy" sammen med vennerne. Og var unge piger ikke allerede misundelige på den langbenede og lyshårede godte, så bliver de det med al sandsynlighed nu.

Wozniacki har nemlig lagt et billede op, hvor hun poserer sammen med den kontroversielle popsanger Justin Bieber. Selvom de danske "beliebere" sikkert er misundelige, så er Caroline Wozniackis fans af en anden mening.

Just another night in the desert @justinbieber #beliebit

Et billede slået op af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

- Ikke noget at være stolt over. Manden er jo kriminel. Pas nu på, hvilke kredse du omgås i, skriver en bekymret fan.

- Hvem er pigen ved siden af dig, joker en anden.

Caroline Wozniacki skal spille første kamp i WTA-turneringen tidligst på fredag, og hun kan se frem til solid opbakning, eftersom hendes popularitet i USA ikke er til at kimse af.

Caroline Wozniacki med første trofæ denne sæson (Foto: Zuma) Tennis - 9. mar. 2015 - kl. 11:03 Wozniacki fejrer triumf med bikini-billede

Tilmed kan den danske tennisspiller glæde sig over, at hun er havnet i modsatte turneringshalvdel end favoritten Serena Williams, mens hun til at starte med også stryger udenom Victoria Azarenka, der sendte Wozniacki ud af Australian Open i januar.

19 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere