Wozniacki har fundet den rette: Betyder meget, at hun er kvinde

Arantxa Sanchez-Vicario forstår Wozniacki bedre end mandlige trænere og har allerede lært hende lidt tricks

Caroline Wozniacki er glad for sin nye træner (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er glad for sin nye træner (Foto: AP)

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki føler allerede, at hun har forbedret sig på grus efter kort tid med den tidligere spanske topspiller Arantxa Sanchez-Vicario som en del af sit træner-team.

Den 43-årige spanier er foreløbig hentet ind for at sikre Wozniacki succes i turneringerne til og med French Open.

- Jeg kan mærke, at jeg får nogle lidt andre grustræninger, siger Wozniacki til TV2 Sportens hjemmeside.

- Hun har nogle øvelser, som har lært mig at bevæge mig på gruset. Hun har lært mig nogle ting, som jeg kan bruge i pressede situationer på grusbanen, og hvad jeg skal gøre med bolden.

Caroline Wozniacki prøver sig med endnu en træner. (Foto: AP) Tennis - 12. apr. 2015 - kl. 09:47 Grand Slam-vinder er gode nyheder for Wozniacki

- Nogle gange skal jeg ikke forcere den, og andre gange skal jeg gå ind og presse den.

- Jeg synes, det er rart at få nogen tips hist og her. Det kan være små ting, der gør forskellen, siger den tidligere verdensetter.

Caroline Wozniacki har tidligere hentet en lang række mandlige trænere ind, men hver gang er samarbejdet hørt op efter kort tid. Gang på gang er hun vendt tilbage til at bruge sin far, Piotr.

After practice team photo! Getting pointers from a former French Open Champion is definitely inspiring! #Arantxa #keepgettingbetter

Et billede slået op af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Caroline Wozniacki og NFL-spilleren J.J. Watt var tilsyneladende sammen på Fischer Island, hvor den danske tennisspiller bor. (Foto: Instagram) Tennis - 12. apr. 2015 - kl. 08:19 Wozniacki og NFL-superstjerne sammen i rigmands-paradis

Denne gang fornemmer Wozniacki, at hun har fået en træner, der forstår hende bedre.

- Det betyder rigtig meget, at hun er kvinde, fordi hun har spillet på Touren, og hun kender alle de andre piger på Touren.

- Og fordi hun er kvinde, så forstår hun det måske også lidt bedre end de mandlige. Hende og min far arbejder godt sammen, og det har givet mig nogle gode input fra dem begge, siger Wozniacki til TV2 Sportens hjemmeside.

Se også: Wozniacki får Grand Slam-dronning som træner

Senest Wozniacki var i aktion fik hun smæk af Venus for syvende gang i træk:

21 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere